NIEUWS

VRIJDAG 2 JUNI 2023

WEEKRECAP: WELKE VOORSTELLINGEN KUNNEN WE ONDER ANDERE AANKOMEND SEIZOEN VERWACHTEN?


Na een week vol aankondigingen, kan er met zekerheid gezegd worden dat aankomend theaterseizoen weer wordt overladen met variatie.

Welke voorstellingen kunnen er onder andere aankomend seizoen verwacht worden?

Meester Mark - De grappigste taalfoutjes uit de klas
Schrijver Mark van der Werf (Meester Mark) gaat voor het eerst het theater in met de kinderlogica uit zijn boek De grappigste taalfoutjes uit de klas. De voorstelling staat bol van leuke uitglijders en vertederende instinkers van basisschoolleerlingen. Ook Marks eigen avonturen als leerkracht komen aan bod. Meester Mark – De grappigste taalfoutjes uit de klas is van 29 september 2023 t/m 8 februari 2024 te zien in theaters door heel Nederland. De première is op 25 oktober 2023, pers is vanaf die datum welkom. De kaartverkoop is gestart.

Klik hier om de speellijst te bekijken.


Boban Benjamin Braspenning - Boompje Beestje
Boban schreef deze voorstelling (geheel in stijl) vanuit zijn studentenkamer, waar hij noodgedwongen is blijven hangen. Daarom duikt hij – namens de pechgeneratie – in de wereld van de woningmarkt. Dat doet hij met piano, gitaar en een geestige gedachtegang. Hier stuit hij op woonkloven, sprookjes en financiële ratsen van vermogenden. Opgegroeid aan de periferie van de kak, kan hij niet anders dan zich daar dubbelzinnig toe verhouden. Met aanstekelijk enthousiasme en opgewekt cynisme houdt hij het publiek een scherpe spiegel voor. Een spiegel waar hij zelf maar moeilijk in kan kijken.

Klik hier de om de speellijst te bekijken.


Mads Wittermans - The Meeting
The Meeting is het indringende levensverhaal van Mads Wittermans, toegankelijk verteld in een humoristische voorstelling. Een achtbaan vol emoties en gebeurtenissen over de machteloosheid van een verslaving, het vallen en proberen op te staan in een krankzinnige ziekte. Open, direct en oprecht.

Klik hier om de speellijst te bekijken.


Peter van Rooijen - Liefde, dood en taart
Het derde theaterconcert van Peter van Rooijen is een prelude op de midlifecrisis, want Peters 40e verjaardag nadert. Het wordt een gevecht tegen de sleur, vastgeroeste principes en voornemens die voornemens dreigen te blijven. Met een hele bak vol liedjes gaat Peter het onvermijdelijke te lijf. Met jazz, musical, rock, folk, alle muziekstijlen worden uit de kast gerukt. We zullen overwinnen! De taart staat al klaar!

Klik hier om de speellijst te bekijken.


Matzer Theaterproducties - Blind
In Blind botsen twee wereldbeelden in een van oorsprong sterke familieband. Hoe ga je om met ideologische verschillen? Kun je van iemand houden wiens ideeën je verwerpt?

Blind is het regiedebuut van de internationaal gelauwerde schrijver Lot Vekemans. In Blind schetst ze een afgesloten universum die metafoor is voor heel veel omheinde plekken op de wereld. Plekken waar sommigen mensen binnen mogen komen en anderen niet. Maar wat gebeurt er als we het samenleven niet kunnen ontvluchten? Is er een mogelijkheid om elkaar te naderen zonder dat je het met elkaar eens hoeft te worden?

Klik hier om de speellijst te bekijken.

Deel dit nieuws op:   


« terug


CONTACT
ZEEBURGERDIJK 84
1094 AG AMSTERDAM
020 - 42 11 221
INFO@BOSTHEATERPRODUCTIES.NLVOOR DE PERS
VOOR THEATERS
BOS BUSINESS
ANBI INFORMATIEWEBSHOP
ARCHIEF
REPETITIERUIMTE
PRIVACYVERKLARING