Laden . . .

De Avond is Ongemaj
22 september 2023

De Avond is Ongemak vanaf vandaag in het theater!

Nieuws

De cast van De avond is Ongemak heeft de afgelopen periode hard gerepeteerd, de montage is net afgelopen en vanavond 22 september 2023 gaat de cast voor het eerst in dit theaterseizoen het podium op in de Purmaryn in Purmerend. 

De Avond is Ongemak is een pakkend verhaal, waarin ze niet bang zijn om de lastige onderwerpen van het leven aan te halen. De Avond is Ongemak is een bewerking op het debuutroman van (Marieke) Lucas Rijneveld, met in de hoofdrollen Jip & ImkeSmit

Het verhaal: 
Door de ogen van jongste zus Jas (Jip Smit) zien we dat een streng gereformeerd boerengezin wordt ontwricht door de plotselinge dood van hun zoon (Imke Smit). De ouders van Jas, volledig verlamd door hun verdriet, merken niet dat hun dochter langzaam ontspoort. Zwevend in het niemandsland tussen kindertijd en volwassenheid, neemt Jas je mee in haar hoofd. Daar ben je getuige van niet alleen haar worstelingen en schuldgevoelens, maar ook van ontroerende gesprekken met haar overleden broer. Fantasie en werkelijkheid verstrengeld met elkaar.

Klik hier voor de speellijst.

Koop kaarten