Laden . . .

9 februari 2024

Deze week in première: Andries Tunru & Rob en Emiel

Nieuws

Deze week gingen er twee voorstellingen in première. Maandag van het nieuwe programma van mentalisten Rob en Emiel, ‘The Da Vinci Ode’ in Cpunt in Hoofddorp. En op dinsdag was de aftrap van ‘Marmer’, het derde soloprogramma van Andries Tunru te zien in de Kleine Komedie in Amsterdam.

Over The Da Vinci Ode:

In The Da Vinci Ode ontrafelen Rob en Emiel geheimen en mysteries. Gewapend met een verzameling aan psychologische experimenten, vingervlugheid en verbijsterende mind-reading nemen ze je mee op een reis door de tijd. The Da Vinci Ode is een magische en niet te bevatten voorstelling vol humor waarbij de bezoekers meer krijgen dan ooit tevoren.

De Theaterkrant was aanwezig bij de première en schreef: “De voorstelling van Rob en Emiel is een warm pleidooi voor de verwondering. Probeer grip en balans te krijgen in je leven, zoek naar verklaringen, maar ga daarnaast het avontuur met jezelf aan en blijf je vooral verwonderen als een kind.”

Voor meer informatie en de speellijst klik hier.

Over Marmer:

Marmer is Andries’ meest persoonlijke voorstelling tot nu toe. Over een stiefvader met smetvrees, huisraad dat door de kamer vliegt, en opgevoed worden met het ietwat verknipte “pluimenspel”.

I Love Theater noemt het “een theatervoorstelling die gezien mag worden (5/5)” en Theaterkrant beschrijft het als “perfect in balans” en “om te smullen”.

Voor meer informatie en de speellijst klik hier.

Koop kaarten