Laden . . .

3 augustus 2023

Van Talent Scouts naar theaterdebuut

Nieuws

Afgelopen weekend was Jefferson te zien met zijn auditie bij het nieuwe TV-programma The Talent Scouts. Zijn auditie, met het nummer Writing’s On The Wall van Sam Smith, maakte een verpletterende indruk bij de Talent Scouts en plaatste zich direct voor de halve finale. Samen met zijn Talent Scout FLEMMING gaat hij aan de slag.

Aanstormend talent Jefferson Yaw Frempong-Manson maakt dit seizoen zijn theaterdebuut met The Archive. In dit waanzinnige en energieke theaterconcert laat hij zijn creativiteit de vrije loop. Hij creëert een eigenzinnig show met invloeden uit uiteenlopende muziekstijlen zoals R&B, house, soul, rock en pop. Daarnaast geeft hij het publiek een kijkje in zijn leven. Hij vertelt persoonlijke verhalen over liefde, opgroeien onder het publieke oog en wat het betekent om in deze tijd man te zijn. Samen met zijn liveband maakt hij er een dynamische show van met intieme verhalen, harmonische klanken en opzwepende muziek. Laat je verrassen door zijn prachtige stem, zijn betoverende persoonlijkheid en de special guest die met hem komt optreden.

Bekijk zijn auditie voor The Talent Scouts hier.


Biografie

Jefferson groeit op in het bruisende stadje Breda, maar beseft al snel grotere dromen te hebben. Op zijn 15e begint zijn carrière bij The Walt Disney Company. Hij deed mee aan The Voice of Holland. Tijdens de Blind Auditions gooide hij hoge ogen met zijn eigen nummer en kwam in het team van Glennis Grace terecht. Op dit moment studeert hij aan de Toneelschool en Kleinkunst Academie van Amsterdam, runt hij zijn eigen kledingmerk genaamd GRID en draait hij zijn eerste hoofdrol in een coming of age speelfilm. Dit voorjaar is / was hij te zien in het TV programma ‘The Talent Scouts’. Jefferson is een jonge ambitieuze allround performer en een talent dat je in de gaten moet houden!

Koop kaarten