Laden . . .

27 februari 2024

Voorstelling De Verleiders online

Nieuws

De volledige voorstelling ‘Door de bank genomen: 10 jaar later’ van DE VERLEIDERS is nu te bekijken op Youtube. Aanleiding is het nieuws van afgelopen weekend dat de speciale commissie van het Europees Parlement het eens is geworden over betaallimieten voor de digitale euro. Een ontwikkeling waar DE VERLEIDERS al voor waarschuwden in de voorstelling.

Bekijk de voorstelling, opgenomen in DeLaMar op 12 juli 2023, hier.

Over Door de bank genomen: 10 jaar later

In 2014 verrasten DE VERLEIDERS vriend en vijand met een ongekend scherpe aanval op het geldstelsel en de banken. Sindsdien is iedereen ervan overtuigd: Minder macht voor de commerciële banken! Er was een steen in de vijver gegooid…

10 jaar later is er NIETS veranderd. Het is veel erger geworden. Maar wat blijkt: We staan aan de vooravond van een enorme verandering. Op dit moment wordt de Central Bank Digital Currency (CBDC) ontwikkeld. Met dit nieuwe geldstelsel zal de macht verschuiven van private banken naar de centrale bank. Eindelijk, goed nieuws! Ironisch: niemand weet ervan.

In het vervolg op ‘Door de bank genomen’ halen DE VERLEIDERS op vlijmscherpe wijze de onderste steen boven. Want is CBDC alleen maar goed nieuws? We willen 10 jaar later niet nóg een keer door de bank genomen worden! ‘Door de bank genomen: 10 jaar later’ geeft een kritische blik op onze tijd in een bijna twee uur durende rollercoaster aan feiten, analyses, grafieken en mini-colleges. Zoals altijd met humor. Bijtende humor.

Koop kaarten