Laden . . .

16 februari 2024

Perspresentatie Rust & Vreugd

Nieuws

Afgelopen maandag was de perspresentatie van ‘Rust & Vreugd’ in bijzijn van de volledige cast en pers, gevolgd door de eerste repetitie. En een stukje appeltaart kon natuurlijk niet ontbreken!

Regie van ‘Rust & Vreugd’ is in handen van Bruun Kuijt. Hij introduceerde de cast bestaande uit Doris Baaten, Linda Wagenmakers, Wil van de Meer, Sanne Franssen, Scott Reniers en Mats Hoogland. Ook kregen we een inkijk in het decorontwerp, waar ontwerper Joris van Veldhoven toelichtte hoe de theaterbezoeker kan verdwalen in de volkstuin door het aanpassen van het toneelbeeld in elke scène.

Benieuwd naar Rust & Vreugd? Van 15 maart t/m 15 juni is de voorstelling in diverse theaters te zien. De première is op 2 april in De Leidse Schouwburg. Zien we je bij een van de theaters?

Klik hier voor de speellijst

Over Rust & Vreugd

Emma – een glansrol voor Doris Baaten – besluit vlak na de dood van haar man een tuinhuisje te betrekken bij volkstuinvereniging ‘Rust en Vreugd’. Dat ze geen groene vingers heeft maakt niet uit, want een gezellige bonte groep medebewoners schiet direct te hulp. Helaas geven niet alle bewoners haar een warm welkom. En daarom besluit ze samen met haar nieuwe vrienden vol bravoure in actie te komen!

De schrijver van Hendrik Groen weet wederom op komische wijze onze maatschappij onder een vergrootglas te leggen. Met veel humor en vilein. Rust en Vreugd is een ontroerende, herkenbare en vooral tenenkrommend grappige muzikale voorstelling. Voor iedereen die het leven vol wil aangrijpen!

Koop kaarten