Laden . . .

Over Bos

Nieuw, origineel en verrassend theater. Dat maken we bij Bos Theaterproducties. Met een klein en hecht team werken we vanuit ons kantoor in Amsterdam-Oost aan een breed scala aan nieuwe Nederlandse theatervoorstellingen die op tournee gaan door het hele land. 

Van toneel tot musical. Van amusement tot maatschappelijk engagement. Voor de doorgewinterde theaterbezoeker, maar ook voor de bezoeker die het theater niet zo makkelijk weet te vinden. Wij maken toegankelijk theater voor iedereen. Met gevestigde namen en met nieuw talent. Of het nu op of achter het toneel is. We houden van kruisbestuivingen tussen verschillende theatergenres en brengen een divers palet aan makers samen. Een experiment gaan we niet uit de weg en dat maakt ons al dertig jaar uniek. Uniek is ook dat we een Zuid-Afrikaans koor onder onze vleugels hebben genomen, waarmee we tot nu toe vier prachtige voorstellingen hebben gemaakt. Lees hier meer over South African Road Trip. Je kunt ons kennen van o.a. Chez Brood, Amandla! Mandela, Watskeburt?! – De Musical, Selma Ann Louis en de vlijmscherpe spraakmakende voorstellingen van DE VERLEIDERS.

Naast commercieel theaterproducent zijn we ook impresariaat van gevestigde namen als Plien & Bianca, Peter Heerschop en Viggo Waas. En aanstormende talenten zoals Andries Tunru, Zoutmus, Beth & Flo en Boban Benjamin Braspenning.

Chez Brood  •  

Amandla! Mandela!  •  

Watskeburt?! — De Musical  •  

Selma Ann Louis  •  

De Verleiders  •  

Inge Bos

Inge Bos

Algemeen Directeur / Producent

Mark Koudijs

Financieel Directeur

Niels van der Fits

Commercieel Directeur / Hoofd Tourneeplanning en Impresariaat

Mariska van der Fluit

Hoofd Productie

Laura van Tricht

Medewerker Productie

Jolien Plat

Hoofd Marketing en Publiciteit

Maaike de Droog

Medewerker Marketing en Publiciteit

Jarno Kint

Medewerker Marketing en Publiciteit Online

Chantal Kunst

Artistiek Coördinator

Thomas Termeulen

Medewerker Tourneeplanning en Verkoop

Paul Koopman-Nijmeijer

Medewerker Financiën en Administratie

Joke Hienekamp

Telefoniste / Medewerker Administratie en Secretariaat
Koop kaarten