NIEUWS

DINSDAG 21 MAART 2023

ANDRIES TUNRU WINT WERELDKAMPIOENSCHAP POWERPOINT KARAOKE


Gisteravond won cabaretier Andries Tunru in Boom Chicago Amsterdam het WK PowerPoint Karaoke. Het WK wát?! Het WK PowerPoint Karaoke. Tijdens dit WK moeten de deelnemers een geïmproviseerde PowerPoint Presentatie geven. Het publiek bepaalt het onderwerp, de organisatie regelt de PowerPoint en die twee hebben niets met elkaar te maken. Dan komt het aan op het improvisatietalent van de deelnemers. Het was de eerste editie van dit WK.

Andries Tunru: “Tijdens mijn eerste presentatie moest ik het hebben over Röntgenapparatuur, met slides over een computergame. Daar heb ik een verhaal van gemaakt over hoe de slechte toegang tot medische apparatuur sociale mobiliteit in de weg zit. In de finale moest ik het hebben over de menopauze, waar ik het mezelf nogal moeilijk maakte door het ietwat controversiële standpunt in te nemen dat de menopauze wel meevalt… Gelukkig pakte het goed uit! Nu mag ik mezelf wereldkampioen van iets noemen, dat maak je toch niet vaak mee!”

Andries is nog t/m 5 juni in het theater te zien met zijn cabaretvoorstelling In Theorie. Klik hier voor meer informatie over de voorstelling.

Andries Tunru wint wereldkampioenschap PowerPoint Karaoke
Deel dit nieuws op:   


« terug


CONTACT
ZEEBURGERDIJK 84
1094 AG AMSTERDAM
020 - 42 11 221
INFO@BOSTHEATERPRODUCTIES.NLVOOR DE PERS
VOOR THEATERS
BOS BUSINESS
ANBI INFORMATIEWEBSHOP
ARCHIEF
REPETITIERUIMTE
PRIVACYVERKLARING