NIEUWS

<< < | 01 02 03 04 05 | > >>

VRIJDAG 19 JANUARI 2018

DE VERLEIDERS GENADELOOS OVER DE NAM


Dé politieke satire van dit jaar is scherp en actueel! In Stem Kwijt, de vlijmscherpe komedie over onze democratie, zijn DE VERLEIDERS genadeloos over onze politiek, waarbij ook onderwerpen als de gaswinning in Groningen niet gemeden worden.


Stem Kwijt toert nog tot 1 maart langs verschillende theaters, waaronder het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Bekijk de speellijst hier.
DINSDAG 2 JANUARI 2018

REPETITIES VELE HEMELS BOVEN DE ZEVENDE GESTART


De repetities voor Vele hemels boven de zevende zijn gestart.

Vanaf februari is het toneelstuk naar het gelijknamige boek van Griet Op de Beeck op de planken te zien. Naast Henriëtte Tol en Peter Bolhuis zullen ook Hanne Arendzen, Stefan Rokebrand en Anne Lamsvelt de rollen gaan vertolken. Het is de allereerste theaterbewerking van een van de boeken van Griet Op de Beeck. Regisseur Ursul de Geer en enkele acteurs uit de cast vertellen alvast meer:

 


ZATERDAG 23 DECEMBER 2017

KERSTSLUITING BOS THEATERPRODUCTIES


In verband met de feestdagen is ons kantoor gesloten van 23 december t/m 1 januari. We wensen je fijne feestdagen en een gezond, voorspoedig en goed nieuw theaterjaar!

Ook namens de cast van The Play That Goes Wrong. Het optuigen van hun kerstboom heeft wel wat voeten in de aarde gehad...P.S. Je hoeft het niet helemaal zonder ons te doen ;-) De komende dagen is er genoeg moois te zien in de theaters, waaronder The Play That Goes Wrong, South African Road Trip, Henk Poort en De Reuzenperzik. Bekijk de verschillende speellijsten op onze website.
WOENSDAG 20 DECEMBER 2017

LEUKE REACTIES OP DE PREMIÈRE VAN HENDRIK GROENDINSDAG 12 DECEMBER 2017

PLIEN & BIANCA EN ARJAN EDERVEEN VOOR HET EERST SAMEN OP TONEEL


Stichting Theateralliantie presenteert i.s.m. Bos Theaterproducties: Selma Ann Louis. De nieuwe roadmovie-musical, waarin Plien & Bianca en Arjan Ederveen voor het eerst samen op het toneel staan.Zowel Plien & Bianca als Arjan Ederveen behoeven eigenlijk geen verdere introductie. Alle drie staan al jaren garant voor droogkomische en kwalitatieve producties in volle theaterzalen en op televisie. Nu zijn ze voor het eerst samen te zien in de nieuwe voorstelling van theatermaker Pieter Kramer: de roadmovie-musical SELMA ANN LOUIS.

Als de jeugdvrienden Selma, Annegien en Louis elkaar na lange tijd weer terugzien, besluiten ze de reis die ze na hun eindexamen maakten nog eens over te doen. Voor ze goed en wel vertrokken zijn, slaat het noodlot toe: ze raken betrokken bij een schietpartij. In hun pogingen uit handen van de politie te blijven, werken ze zichzelf steeds verder in de nesten. SELMA ANN LOUIS is een komische en muzikale voorstelling; inclusief zang en dans, bloedstollende achtervolgingsscenes, dubbelrollen en haastverkledingen.

Dezelfde makers als ‘In de ban van Broadway’
Als vakman met een kinderlijke verwondering, is Pieter Kramer de ongekroonde koning van de allround familievoorstelling. Altijd vol visueel spektakel en intelligente humor voor jong & oud. Hij werkte al veelvuldig en succesvol samen met Ederveen (o.a. Theo & Thea, 30 Minuten en meerdere voorstellingen van het Ro Theater); en regisseerde Bianca in In de ban van Broadway. Deze met vier Musical Awards bekroonde theaterproductie werd geschreven door Nathan Vecht (o.a. Kunsthart, Gidsland, Don Juan en Post), die ook verantwoordelijk is voor het script van SELMA ANN LOUIS. Overige rollen worden vertolkt door o.a. door Bas Hoeflaak, Rosa Veltman, Janna Adank en Mark Lindeman. De muziek ligt in de capabele handen van de gebroeders Groenteman.

Speelperiode en steden
De voorstelling, die in opdracht van de Theateralliantie wordt geproduceerd door Bos Theaterproducties, gaat op 6 mei 2018 in première in het DeLaMar Theater en speelt tot en met juli 2018 in negen theaters door het land. Naast het DeLaMar Theater in Amsterdam is de voorstelling te zien in TAQA Theater De Vest in Alkmaar, Wilminktheater in Enschede, Parkstad Limburg Theater in Kerkrade, Oude Luxor Theater in Rotterdam, MartiniPlaza in Groningen, Theater Orpheus in Apeldoorn, Stadsschouwburg Utrecht en Stadsschouwburg De Harmonie in Leeuwarden.

 


MAANDAG 11 DECEMBER 2017

VOORSTELLINGEN 11 DECEMBERDONDERDAG 7 DECEMBER 2017

WATSKEBURT DE MUSICAL GENOMINEERD VOOR DE AD PUBLIEKSPRIJS MUSICAL AWARDS. STEM NU!VRIJDAG 24 NOVEMBER 2017

PERSPRESENTATIE HENDRIK GROEN
Bekijk hier de speellijst van Hendrik Groen - Pogingen om iets van het leven te maken.

Gebaseerd op Pogingen iets van het leven te maken - Het geheime dagboek van Hendrik Groen, 83 ¼ jaar van Hendrik Groen © 2014 Hendrik Groen en Meulenhoff Boekerij bv, Amsterdam
DONDERDAG 23 NOVEMBER 2017

WAT VINDT HET PUBLIEK VAN THE PLAY THAT GOES WRONG?DINSDAG 31 OKTOBER 2017

NIEUWE FAMILIE BIJ DWDD


Gisteren sprak Eva Cleven prachtige woorden over Nieuwe Familie bij DWDD. Dankjewel Eva! Komen jullie ook kijken naar de voorstelling? Bekijk de speellijst hier.


<< < | 01 02 03 04 05 | > >>

BOS THEATERPRODUCTIES

HOME
NIEUWS
OVER BOS
BEREIKBAARHEID
CONTACTFORMULIER
MEDEWERKERS
VACATURES
AUDITIES
REPETITIERUIMTE

OVERIG

VOOR DE PERS
VOOR THEATERS
WEBSHOP
ARCHIEF
BOS BUSINESS


ARTIESTEN BIJ BOS

PLIEN & BIANCA
NUHR
PETER HEERSCHOP
VIGGO WAAS
GEORGE VAN HOUTS
JOEP ONDERDELINDEN
MISS MOLLY & ME
KIM VAN ZEBEN
PETER VAN ROOIJEN
YENTL EN DE BOER
MATROESJKA
MARCEL DE GROOT
ALINK & PLUKAARD
ZOUTMUS
HENK POORT
LONNEKE DORT
MAARTEN VAN DEN BERG
ANDRIES TUNRU