PEPIJN SCHONEVELD


Pepijn Schoneveld is acteur en cabaretier. Hij studeerde af aan de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie. In zijn vierde jaar liep hij stage bij de voorstelling Kamp Holland van Orkater (regie Gijs de Lange) en daarna speelde hij in voorstellingen als Momenten van Geluk (Suburbia) en De terugkeer van Hans en Grietje (Orkater). In 2012 was Pepijn finalist tijdens het Leids Cabaret Festival met zijn cabaretvoorstelling Reuf (regie Joost van Hezik). Daarna maakte hij drie cabaretshows, Meneer Jongetje (regie Jessica Borst), Morgen Klaart Het Op (regie Gijs de Lange) en Stante Pede (regie Raoul Heertje en Michiel de Regt). Hij speelde daarnaast in films als Weg Van Jou, De Wederopstanding van de Klootzak, maakt zijn eigen podcast PepTalk en schreef en speelde samen met Kevin Hassing in de internetserie Hehobros.

Op televisie heeft Pepijn diverse gastrollen gespeeld waaronder in Het Klokhuis (2008), Moordvrouw (2011) en Flikken Maastricht (2017). In de serie Feuten (2010) speelde Pepijn een van de hoofdrollen, in 2011 was hij te zien in de NCRV-serie Mixed-up (regie Paula van der Oest en Idse Grotenhuis), in 2014 in de jeugdserie SpangaS en in de laatste twee seizoenen van Dokter Deen.

Bezoek de website van Pepijn SchoneveldANDEREN OVER PEPIJN SCHONEVELD
“…In dit soort situaties toont de cabaretier lef en improvisatietalent.” — Theaterkrant
“Sterke timing en soepele publieksinteractie… op zulke momenten komt Schoneveld scherp uit de hoek en laat hij zien een talentvolle comedian te zijn.” – NRC
“In het vak is hij geen trendvolger of gladde imitator van wat elders op podia wordt gedaan.” – Dagblad van het Noorden

VOLG PEPIJN SCHONEVELD OOK VIA:

   


DIT SEIZOEN ON TOUR!
Pepijn is dit theaterseizoen samen met Kevin Hassing te zien met hun voorstelling Hehobros on tour.
» Bekijk meer informatie en speeldata

CONTACT
ZEEBURGERDIJK 84
1094 AG AMSTERDAM
020 - 42 11 221
INFO@BOSTHEATERPRODUCTIES.NLVOOR DE PERS
VOOR THEATERS
BOS BUSINESS
ANBI INFORMATIEWEBSHOP
ARCHIEF
REPETITIERUIMTE
PRIVACYVERKLARING