Laden . . .

Rob Urgert en Joep van Deudekom

Biografie

Rob Urgert en Joep van Deudekom hebben beiden de nodige theaterervaring. Joep als lid van NUHR en Rob met 3 solocabaretprogramma’s. Gemeenschappelijke passie is de wetenschap en hoe je deze op humoristische wijze kan belichten. Rob en Joep kunnen als geen ander een sterk inhoudelijk verhaal met veel humor over het voetlicht brengen. Enerzijds is hun verhaal dus relevant, maar anderzijds wordt er ook flink gelachen. En meegedaan. Want al hun programma’s zijn zeer interactief.

Rob en Joep maakten jarenlang deel uit van het het satirische tv-programma op zaterdagavond De Kwis. Daarnaast houden zich graag bezig met populairwetenschappelijke programma’s. Zoals Het Instituut, (Op Netflix te zien onder de naam ‘100 humans’) waarvoor ze 100 mensen een week lang opsloten om daar experimenten op uit te voeren. Hun meest recente programma is Wie Denk Je Wel Dat Je Bent, waarin Rob Urgert en Joep van Deudekom twee groepen die in de samenleving tegenover elkaar staan vergelijken.

Boek Rob Urgert en Joep van Deudekom

Wil je Rob Urgert en Joep van Deudekom boeken in jouw theater of voor een zakelijk event? Dat kan via onderstaande knop.

Speellijst

Koop kaarten