Laden . . .

Mads Wittermans

Mads Wittermans

Biografie

Mads Wittermans (1977) is theatermaker en acteur. Al op jonge leeftijd volgde hij de vooropleiding Theater in Groningen en werd hij bekend als Ot van Zeventer in de serie Fort Alpha. Ook speelde hij rollen in films als Van God Los en Phileine zegt sorry. Daarnaast is hij bekend van zijn rollen in de gevestigde Nederlandse series Penoza, De 12 van Schouwendam, Rampvlucht en Mocromaffia. 

Twintig jaar geleden stond Mads voor het eerst samen met zijn vader Joop in het theater met het stuk Vader & Zoon. Twee decennia later spelen ze, in het seizoen 2022, samen het vervolg hiervan: Vader & Zoon – 20 jaar later.

In 2021 breidde Mads zijn talenten verder uit door het oprichten van ‘Theater Producties Wittermans.’ Met nieuw aanstormend talent en met reeds door de wol geverfde theaterkunstenaars werkt hij aan voorstellingen die verrassend en meeslepend, dan wel ontroerend en zinnenprikkelend zijn. Mads is dit seizoen te zien in de voorstelling The Meeting.

Boek Mads Wittermans

Wil je Mads Wittermans boeken in jouw theater of voor een zakelijk event? Dat kan via onderstaande knop

Meer over Mads Wittermans

‘Mads Wittermans vertelt een indringend en waardevol verhaal over alcoholisme’
Dagblad van het Noorden
‘en zeer openhartig, ontroerend en grappig verhaal.” Een must-see voor iedereen!’
Nasrdin Dchar
‘Mads Wittermans weet als geen ander hoe hij het publiek kan raken. Een zeer persoonlijke voorstelling die je laat lachen en je bij de strot grijpt’
Najib Amhali
‘The Meeting overstijgt het persoonlijke. Mads Wittermans heeft iets belangrijks te vertellen en dat doet hij retegoed. Ga dat zien!’
Marcel Hensema
Koop kaarten