Foto: Curly and Straight

Bezoek de website van Lisa Loeb

VOLG LISA LOEB OOK VIA:

   

LISA LOEB


Lisa Loeb (1989) is cabaretier, zangeres, actrice, componist, opperfeminist, online influencer zonder invloed, aanstekelijk enthousiast en koningin van de gezichtsuitdrukkingen. In theaterseizoen 2020-2021 gaat Lisa de theaters in met haar eerste solovoorstelling: Extase.

Voorheen trad ze als ‘die blonde’ van cabaretduo Matroesjka meer dan 300 keer op in duo-formatie. Ze stond in vrijwel ieder Nederlands theater en brak verschillende theatertenten - en menig dixi - af op festivals als Lowlands en Zwarte Cross. Als actrice kun je haar kennen van Karina Krofts Oerol-voorstelling Romeo en Julia – naar Romeo en Julia. Helaas kun je haar niet kennen van de film Mannenharten 2, want daar is ze bruut uitgeknipt. Met Matroesjka won Lisa de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival (2014) en werd ze genomineerd voor de Annie M.G. Schmidt-prijs met het lied #Iamalive.

Lisa houdt van intellectuele humor, maar kan stiekem ook heel hard lachen om flauwe woordgrappen. Daarom eindigt haar biografie met: Lisa Loeb is schaamteloos, rauw en zingt loebzuiver.


CONTACT
ZEEBURGERDIJK 84
1094 AG AMSTERDAM
020 - 42 11 221
INFO@BOSTHEATERPRODUCTIES.NLVOOR DE PERS
VOOR THEATERS
BOS BUSINESS
ANBI INFORMATIEWEBSHOP
ARCHIEF
REPETITIERUIMTE
PRIVACYVERKLARING