Foto: Curly and Straight

Bezoek de website van Lisa Loeb

VOLG LISA LOEB OOK VIA:

   

LISA LOEB


Lisa Loeb is cabaretier, zangeres, actrice, componist en opperfeminist. Lisa studeerde cum laude af in de richting jazz-zang aan het Conservatorium van Amsterdam en volgde daarna de prestigieuze master theaterzang aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie.

Jarenlang was Lisa ‘die blonde’ van het succesvolle cabaretduo Matroesjka. Daarmee won ze de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival, stond ze in vrijwel ieder Nederlands theater en brak ze verschillende theatertenten - en menig dixi - af op festivals als Lowlands en Zwarte Cross. Dit seizoen is Lisa in de theaters te zien met haar eerste solovoorstelling Extase; een hypermuzikale cabaretvoorstelling.

In maart 2021 werd Lisa voor de tweede keer genomineerd voor de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied met het nummer Mijn Odyssee.

Op spectaculaire wijze won Lisa in de zomer van 2021 De slimste mens en brak ze door bij het grote publiek. Lisa heeft een wekelijkse column in het programma Khalid & Sophie op NPO 1.

ANDEREN OVER LISA LOEB

“Het vergt veel moed om met de nodige zelfspot en een onverholen eerlijkheid op een podium te vertellen over je eigen geestelijke gezondheid” – De Telegraaf

“Als een komeet joeg Lisa Loeb door De Slimste Mens en verpulverde haar concurrenten.” - AD

“Loeb viel op door haar enorme kennis van ongeveer alles. Hoge of lage cultuur, ze is van alle markten thuis. Waar Loeb als deelnemer ook door uitblonk was haar zelfspot.”

“Ze is aanstekelijk enthousiast en heeft een dijk van een stem: cabaretier Lisa Loeb weet goed wat ze doet.” – JAN magazine


CONTACT
ZEEBURGERDIJK 84
1094 AG AMSTERDAM
020 - 42 11 221
INFO@BOSTHEATERPRODUCTIES.NLVOOR DE PERS
VOOR THEATERS
BOS BUSINESS
ANBI INFORMATIEWEBSHOP
ARCHIEF
REPETITIERUIMTE
PRIVACYVERKLARING