SEIZOEN 2008 - 2009

Soul Brothers

SOUL BROTHERS


Hét disco- en soulfeest van dit seizoen!

Speelperiode: 9 december 2008 t/m 29 april 2009
Première: 22 december 2008, Theater de Vest, Alkmaar


Soul en disco zijn in al hun verschijningsvormen wereldwijd bezig met een revival. Ook Nederland ontkomt niet aan deze soul- en discokoorts. De Soul Brothers gaan met een wereldse live band, onder leiding van Iwan van Hetten (o.a. Sister Sledge), van 10 november tot en met 30 april de Nederlandse theaters veroveren. Dit spectaculaire theaterconcert heeft haar première op 22 december in Theater de Vest in Alkmaar.

Vier prachtige, sexy mannen met gouden kelen zingen onvergetelijke soul, knallende funk en opzwepende discohits. Stilzitten is niet aan de orde in deze meer dan anderhalf uur durende spetterende liveshow van The funky brothers of disco & soul. Alle swingende klassiekers van de afgelopen vier decennia passeren de revue. Van James Brown, Stevie Wonder, Earth Wind & Fire en Kool & The Gang via Michael Jackson, Prince en George Michael naar Nelly, 50Cent en Justin Timberlake.

De Soul Brothers brengen een ultieme feel good show waar iedereen op zit te wachten. Soul is hot en discofeesten zijn terug van eigenlijk nooit weggeweest. De Soul Brothers weten dat als geen ander en brengen u regelrecht terug naar de stampende feesten van toen. Let’s celebrate!

Bezoek de website van Soul Brothers

Video's


Foto's

Quotes

De band onder leiding van Iwan van Hetten (…) schiet de hele show met scherp.
de Volkskrant
30 december 2008

De zwarte Amerikaanse soulmuziek, waarvan de tentakels tot disco reiken, lijkt van een betonnen vloer een trampoline te kunnen maken.
de Volkskrant
30 december 2008

Het publiek geniet. Al na de eerste medley veert het publiek op van het pluche. Een wonderlijk gezicht om ongeveer zeshonderd man in een keer op te zien vliegen
Noord-Hollands Dagblad (GPD)
24 december 2008

(...) fijn vibrato, veel meerstemmige koortjes en danspasjes zo smooth als het bovenste laagje van een pindakaaspot
Noord-Hollands Dagblad (GPD)
24 december 2008

Soul in z’n puurste vorm
Noord-Hollands Dagblad (GPD)
24 december 2008

Vier heerlijke stemmen van de bij vlagen briljante donker en zalvende vocalen van Gonçalves tot ver de hoogte in met Bryan B.
Noord-Hollands Dagblad (GPD)
24 december 2008

Gelegenheidskwartet verandert schouwburg in funky soultent
de Volkskrant
20 december 2008


Credits

Cast: David Goncalves, Bryan B, Ruben Heerenveen, Omri Tindal Band: Iwan van Hetten (muzikaal leider - keyboards), Mike Kamp (basgitaar), Dion Murdock (drums), Roy Beukers (gitaar) Regie: Arjan Schoolderman Kostuumontwerp: Jan Aarntzen Arrangementen: Iwan van Hetten Choreografie: Perry Dossett Lichtontwerp/Decorbeeld: Job Woudstra Lichttechnicus: Ruud Vos Geluidstechnicus: Wibo Vermeulen Monitorman: Taco Peut Tourmanager: Kirsten Hilt


SEIZOEN 2008 - 2009

Anne Het Godshuis African Kings One Night of Queen Achterlijker dan dwars Ik ben Nietzsche WORST Knielen op een bed violen Ben Hur Wie dan allemaal... Schateiland African Spirit Soul Brothers Tap Kids VERBRUID


CONTACT
ZEEBURGERDIJK 84
1094 AG AMSTERDAM
020 - 42 11 221
INFO@BOSTHEATERPRODUCTIES.NLVOOR DE PERS
VOOR THEATERS
BOS BUSINESS
ANBI INFORMATIEWEBSHOP
ARCHIEF
REPETITIERUIMTE
PRIVACYVERKLARING