SEIZOEN 2008 - 2009

One Night of Queen

GARY MULLEN & THE WORKS

ONE NIGHT OF QUEEN


Aanbevolen door de bandleden van de echte Queen!

speelperiode: 24 september t/m 6 oktober 2009

Dit is de beste Queen-show sinds Queen, daar is iedereen het over eens. Een wereldwijde hit, goed voor uitverkochte concertzalen en voetbalstadions. ‘One Night of Queen’ betekent twee uur lang ongelooflijk uit je dak gaan op de muziek van Queen. Bohemian Rhapsody (al jaren op nummer 1 in de Top 2000), Crazy Little Thing Called Love, Somebody to Love... noem al die wereldberoemde hits maar op. De twee theatertournees die de band tot nu toe in Nederland heeft gehad, waren een overdonderend succes. Er is zelfs een Nederlandse fansite! Vaak is er ongeloof bij het publiek: dat Gary Mullen zo ontzettend veel op Freddie Mercury lijkt, zowel vocaal als fysiek. Vandaar ook een veelgehoorde reactie na afloop: "Het was zo verschrikkelijk goed, je moet erbij geweest zijn om het te geloven."

De mannen van de echte Queen zeggen over Gary Mullen & The Works: "This is the only show, so far, that we really recommend to our fan-club. We accept and respect the great extraordinary quality of this concert-show with the voice of Gary Mullen."

Wat moeten we hier nou nog aan toevoegen?

Bezoek de website van Gary Mullen & The Works

Video's


Foto's

Quotes

One Night of Queen...heeft een diepe indruk achtergelaten bij de aanwezigen. Qua sfeer, kwaliteit en inhoud was het effect maximaal. Alle tribute bands zouden Gary Mullen & The Works moeten gaan bekijken en realiseren dat er voor een ware tribute meer nodig is dan domweg een keuze maken uit het oeuvre.
Steenwijker Courant
30 september 2008

Gary Mullen en The Works is hogeschool coveren en doen de meeste look-alikes zich bescheiden terugtrekken.
Steenwijker Courant
30 september 2008

Al vanaf de eerste noten was duidelijk dat we hier te maken hadden met een bijzondere band. Niet alleen werd er fantastisch gemusiceerd, ook de gelijkenis met Mercury was treffend en indrukwekkend.
Steenwijker Courant
30 september 2008

Gary Mullen is echt Freddy Mecury! Niet alleen zijn stem lijkt zeer sterk op die van Mercury, ook zijn bewegingen, mimiek en kleding zijn identiek aan die van Queens voorman. En we hebben het na afloop nog even gecontroleerd, met de DVD van Queen Live at Wembley. Alles klopt, echt bewonderenswaardig.
Sentimento
  

One Night of Queen is een energieke en opwindende show. In het begin was het publiek nog wat koud. Mullen warmde het publiek op met activerende uitspraken: “Stand up, get drunk, take all of your clothes off and start dancing in the isles!” Tijdens de voorstelling wordt al snel duidelijk waarom hij met oprecht de beste imitator van Mercury genoemd mag worden.
De Jonge Journalist
  

Geeft deze show waar voor je geld? Jazeker! Zelfs als je geen fan bent van Queen is het ook leuk om heen te gaan. De sfeer in de zaal is erg gezellig en onbekenden beginnen met elkaar te dansen. Zo vaak kippenvel tijdens een voorstelling maak je niet vaak mee.
De Jonge Journalist
  


Credits

One Night of Queen performed by Gary Mullen & The Works


SEIZOEN 2008 - 2009

Anne Het Godshuis African Kings One Night of Queen Achterlijker dan dwars Ik ben Nietzsche WORST Knielen op een bed violen Ben Hur Wie dan allemaal... Schateiland African Spirit Soul Brothers Tap Kids VERBRUID


CONTACT
ZEEBURGERDIJK 84
1094 AG AMSTERDAM
020 - 42 11 221
INFO@BOSTHEATERPRODUCTIES.NLVOOR DE PERS
VOOR THEATERS
BOS BUSINESS
ANBI INFORMATIEWEBSHOP
ARCHIEF
REPETITIERUIMTE
PRIVACYVERKLARING