SEIZOEN 2006 - 2007

Ali Baba de musical

HAKIM

ALI BABA DE MUSICAL


iedereen is uitgenodigd voor dit oriëntaalse feestje

Iedereen is uitgenodigd voor dit orientaalse feestje!

speelperiode 12 januari t/m 20 mei 2007
premiere 28 januari 2007, Leidse Schouwburg

Een 1001-nacht musical met invloeden uit het Oosten en het Westen, het is Hakim op het lijf geschreven. De musical vertelt het adembenemende verhaal over houtsprokkelaar Ali Baba, diens broer, de confrontatie met de veertig rovers en de ontdekking van de geheime spreuk 'Sesam, open u'. En ja - u bent het inmiddels gewend - Hakim maakt er natuurlijk weer een geheel eigen verhaal van. In zijn Ali Baba worden de rovers gerekruteerd uit verschillende landen (criminaliteit kent geen nationaliteit, zo vindt Hakim), zijn zij gestoken in lokale klederdracht en bestaan de schatten die de rovers vinden niet alleen uit diamanten en goud, maar ook uit medicijnen, kaviaar en een kaasschaaf. Natuurlijk heeft Hakim nog veel meer gekkigheid in petto, maar dat gaan we hier niet verklappen.

Bij een echte musical horen muziek, zang en dans en ook daar heeft de kindervriend voor gezorgd. Algerije, Marokko, Turkije en Nederland leveren hun traditionele dans en muziek bij hem af. En dus horen we niet alleen gitaren en synthesizers, maar ook luiten, citers en darbuka's.

Bezoek de website van Hakim


Foto's


Credits

tekst Hakim Traïdia met Hakim, Eric Koller e.a.


SEIZOEN 2006 - 2007

Het Goede Lichaam Varkensvrouw De Gesluierde Monologen Ali Baba de musical Kauwgom Kamikaze Heksen Juliana Altijd over liefde Monty Python's Flying Circus Natuurlijke Selectie Voices from Heaven Tap Kids


CONTACT
ZEEBURGERDIJK 84
1094 AG AMSTERDAM
020 - 42 11 221
INFO@BOSTHEATERPRODUCTIES.NLVOOR DE PERS
VOOR THEATERS
BOS BUSINESS
ANBI INFORMATIEWEBSHOP
ARCHIEF
REPETITIERUIMTE
PRIVACYVERKLARING