SEIZOEN 2006 - 2007

Tap Kids

TAP KIDS


de dynamische theaterhit uit new york

Speelperiode 11 november t/m 25 november 2006, 5 november t/m 22 november 2007, 5 november t/m 15 november 2008
Première 11 november 2006, De Theaterfabriek, Amsterdam


De meest energieke familievoorstelling uit New York! Acht uitzonderlijk talentvolle jonge tapdansers tappen de sterren van de hemel in deze hippe, inspirerende theatershow voor alle leeftijden. Ook koningin Beatrix was zeer onder de indruk; zij zag de Tap Kids vorig jaar tijdens de heropening van Koninklijk Theater Carré. De publieksreactie na afloop van de show: We want more, we want more! Nu is het zover... de enthousiaste tappers komen naar Nederland!

Tap Kids is een echte voorstelling van nu: hip en urban. Inclusief eigentijdse soundtrack met stevige muziek variërend van hip hop en jazz tot big band en Latin. De jongeren pakken met hun virtuoze voetenwerk en hun charmante persoonlijkheden alle toeschouwers van de wereld in. Het is een supercoole show, die een enorme energiestoot geeft. Nog nooit verliet je zo vrolijk het theater!

"Hun talent is onmiskenbaar. Hun passie is enorm. En hun snel klikkende voeten bewegen met een vrolijke intensiteit die zowel de vloer als de ziel doen trillen. Ze zijn de Tap Kids..."

Bezoek de website van Tap Kids

Video's


Foto's

Quotes

Hun talent is onmiskenbaar. Hun passie is enorm. En hun snel klikkende voeten bewegen met een vrolijke intensiteit die zowel de vloer als de ziel doen trillen…
Uit de Amerikaanse pers
  

De bewegingen zijn gebaseerd op tap en daar zijn moderne elementen aan toegevoegd. De Tap Kids gebruiken hun vaardigheden om boven traditionele tap uit te stijgen met werkelijk spectaculaire bewegingen.
Uit de Amerikaanse pers
  

Tap Kids brengen deze traditionele dansvorm naar een nieuwe hoogte in een hippe, hedendaagse en opwekkende show.
Uit de Amerikaanse pers
  SEIZOEN 2006 - 2007

Het Goede Lichaam Varkensvrouw De Gesluierde Monologen Ali Baba de musical Kauwgom Kamikaze Heksen Juliana Altijd over liefde Monty Python's Flying Circus Natuurlijke Selectie Voices from Heaven Tap Kids


CONTACT
ZEEBURGERDIJK 84
1094 AG AMSTERDAM
020 - 42 11 221
INFO@BOSTHEATERPRODUCTIES.NLVOOR DE PERS
VOOR THEATERS
BOS BUSINESS
ANBI INFORMATIEWEBSHOP
ARCHIEF
REPETITIERUIMTE
PRIVACYVERKLARING