Wachtlokaal 9

POOLVOGEL

WACHTLOKAAL 9


IJzersterke cabaretgroep verovert de theaters, dit is d kans om daarbij te zijn (Peter Heerschop)

Er is een nier nodig. Hoe sneller hoe beter. Een nier voor Jense, van Joppe, Matthijs of Marius. Individueel zijn ze stuk voor stuk teamspelers, maar zodra de vrienden samenkomen is het ieder voor zich. Zolang ze er niets voor hoeven doen, doen ze álles voor elkaar. Dat soort vrienden zijn ze. Maar nu is er een nier nodig. Van één van hen.

Met Wachtlokaal 9 brengt Poolvogel een uitdagende mix van muzikaal, fysiek en absurdistisch cabaret. Telkens als je verwacht op het verkeerde been gezet te worden, slaat de groep tóch weer de voorspelbare weg in. Het resultaat is een even ontroerende als hilarische vertelling, waarin elke vanzelfsprekendheid ieder moment kan omslaan in een schrijnende tekortkoming. Bij het maken van de voorstelling werd Poolvogel begeleid door routiniers Peter Heerschop en Viggo Waas. Peter over Poolvogel: "Ze zijn slim, grappig, vreemd en toch heel aanraakbaar. Kom er nog maar eens om. Een groep. En nog echt goed ook." De regie is in handen van Daniël Samkalden (Orkater, Theo Nijland).

Trailer


Foto's

Open grote versie Open grote versie Open grote versie Open grote versie Open grote versie Open grote versie Open grote versie Open grote versie Open grote versie 

Video

Wie is AAN: Poolvogel op de Uitmarkt 2013


Social Media


Credits

Eindregie: Daniël Samkalden
Tekst en spel: Marius van Duijn, Jense Meek, Joppe van Driel, Matthijs de Wit
Begeleiding en advies: Peter Heerschop, Viggo Waas
Licht- en decorontwerp: Marco Koppers & Poolvogel
Tekst lied "Kind in de sloppen": Jan Beuving


CONTACT
ZEEBURGERDIJK 84
1094 AG AMSTERDAM
020 - 42 11 221
INFO@BOSTHEATERPRODUCTIES.NLVOOR DE PERS
VOOR THEATERS
BOS BUSINESS
ANBI INFORMATIEWEBSHOP
ARCHIEF
REPETITIERUIMTE
PRIVACYVERKLARING