SEIZOEN 2012 - 2013

Wachtlokaal 9 / Cabarestafette

POOLVOGEL

WACHTLOKAAL 9 / CABARESTAFETTE


3 voor de prijs van 1

Cabarestafette
Drie jonge talenten op één avond. Theatermakers die een deel uit hun programma aan u etaleren. Wilt u ook op de hoogte blijven van nieuw cabarettalent? Kom dan naar de Cabarestafette in uw theater! Op de bijgevoegde speellijst ziet u welke avonden Poolvogel te zien is.

Poolvogel
De groep won al diverse prijzen, waaronder zilver op het Amsterdamse Kleinkunst Festival en komt nu met een geheel nieuwe voorstelling. Ze maken een uitdagende mix van absurdistische sketches, explosieve loltrapperij en humoristische liedjes, waarin ze normale omgangsvormen en onzekerheden tot in het bizarre uitvergroten.
Cabaretiers Peter Heerschop en Viggo Waas zijn razend enthousiast over Poolvogel en mogen zich de officiële coaches van de veelbelovende groep noemen. Heerschop: "Kom er nog maar eens om. Een groep. En nog echt goed ook. Je kunt er maar het best vanaf het begin bij zijn geweest." De eindregie is in handen van Daniël Samkalden.

Naast de voorstellingen van Cabarestafette speelt Poolvogel dit seizoen samen met Kim van Zeben in het programma Dubbel Cabaret.

Bezoek de website van Poolvogel

Video's


Foto's


Social Media


Credits

Poolvogel: Marius van Duijn, Joppe van Driel, Matthijs de Wit en Jense Meek
Coaches/eindregie: Peter Heerschop en Viggo Waas
Teksten: Poolvogel
Tekstbijdragen: Jan Beuving en Roemer van der Steeg
Eindregie: Daniël Samkalden


SEIZOEN 2012 - 2013

Ek Loop Die Pad Tegengif Dubbel Cabaret HEMA de musical Syndroom van Zeben Rewind and Say Hello Theatertour Gelukzoekers De Nacht van NUHR One Night of Queen Heb je hun weer... Wachtlokaal 9 / Cabarestafette 2012 Soul Celebration Joy to the world Terug naar de kust De Vagina Monologen DE VERLEIDERS: de casanova's van de vastgoedfraude Zadelpijn 2: Het verwende nest


CONTACT
ZEEBURGERDIJK 84
1094 AG AMSTERDAM
020 - 42 11 221
INFO@BOSTHEATERPRODUCTIES.NLVOOR DE PERS
VOOR THEATERS
BOS BUSINESS
ANBI INFORMATIEWEBSHOP
ARCHIEF
REPETITIERUIMTE
PRIVACYVERKLARING