SEIZOEN 2012 - 2013

Zadelpijn 2: Het verwende nest

ZADELPIJN 2: HET VERWENDE NEST


De opvolger van de theaterhit Zadelpijn en ander damesleed!

Speelperiode: 14 september 2012 t/m 3 maart 2013
Première: 10 oktober 2012, De Goudse Schouwburg, Gouda


Ditmaal zijn de vriendinnen niet op fietsvakantie in Frankrijk, maar gaan ze aan de slag met de verbouwing van een grachtenpand. Aan de basis staat hetzelfde creatieve team. Wiske Sterringa neemt de bewerking voor haar rekening en de regie ligt opnieuw in handen van Bruun Kuijt. Margo Dames, Debby Petter, Esther Roord, Lieneke le Roux en nieuwkomers Carolina Mout en Hymke de Vries vertolken de rollen van de zes vriendinnen. Has Drijver en Robbie Aldjufri spelen de diverse mannenrollen.

De voorstelling is gebaseerd op de bestseller Het verwende nest van het schrijversduo Liza van Sambeek dat ook Zadelpijn en ander damesleed schreef. Het boek verscheen in 2004 en sindsdien zijn er meer dan 100.000 exemplaren van verkocht.

In Zadelpijn 2: Het verwende nest is het publiek getuige van de verbouwing van het grachtenpand dat de vriendinnen hebben gekocht (nadat ze eerst zichzelf hier en daar hebben verbouwd). Een perfecte basis voor veel gesteggel onderling, en hilarische en ontroerende momenten samen.

Video's


Foto's


Credits

Naar de roman van: Liza van Sambeek
Bewerking: Wiske Sterringa
Regie: Bruun Kuijt
Spel: Margo Dames, Carolina Mout, Debby Petter, Esther Roord, Lieneke le Roux, Hymke de Vries, Has Drijver en Robbie Aldjufri
Decor: Jolanda Lanslots
Kostuums: Willemijn Kaasjager
Licht: GVDO
Mede mogelijk gemaakt door:
   SEIZOEN 2012 - 2013

Ek Loop Die Pad Tegengif Dubbel Cabaret HEMA de musical Syndroom van Zeben Rewind and Say Hello Theatertour Gelukzoekers De Nacht van NUHR One Night of Queen Heb je hun weer... Wachtlokaal 9 / Cabarestafette 2012 Soul Celebration Joy to the world Terug naar de kust De Vagina Monologen DE VERLEIDERS: de casanova's van de vastgoedfraude Zadelpijn 2: Het verwende nest


CONTACT
ZEEBURGERDIJK 84
1094 AG AMSTERDAM
020 - 42 11 221
INFO@BOSTHEATERPRODUCTIES.NLVOOR DE PERS
VOOR THEATERS
BOS BUSINESS
ANBI INFORMATIEWEBSHOP
ARCHIEF
REPETITIERUIMTE
PRIVACYVERKLARING