SEIZOEN 2011 - 2012

Calendar Girls

CALENDAR GIRLS


Kwaliteitskomedie met topactrices in de lijn van ‘Zadelpijn en ander damesleed’

Calendar Girls is een stuk in de lijn van het succesvolle Zadelpijn en ander damesleed. In deze grootschalige, hilarische komedie trekken zeven vriendinnen van middelbare leeftijd op een dag hun kleren uit om te poseren voor een bijna niks verhullende naaktkalender. Dat is wel even wat anders dan een saaie kalender met alleen maar brave dier- en landschapsplaatjes. Aanleiding voor deze ongebruikelijke 'goede doelen actie' is het overlijden van de man van één van de vriendinnen, die aan leukemie is gestorven. Reden genoeg om alle schroom te overwinnen, wat natuurlijk niet zonder slag of stoot gaat. Als je over de vijftig bent, zie je er wat lijf en leden betreft toch iets anders uit dan op je twintigste.

Video's


Foto's

Quotes

Geweldig, leuke en verfrissende show. Onthullend, verrassend, realistisch. Bedankt!
Publieksreactie
29 maart 2012

Wat een passend onderwerp! 4,5 van de 5 sterren!
Publieksreactie
29 maart 2012

Veel leuke vrouwen! Super, Super, Super genoten! Een dikke 10!
Publieksreactie
29 maart 2012

Het is een hartverwarmende voorstelling, over leven, dood en vriendschap, met een mooie cast die weet aan te grijpen, te ontroeren en je aan het lachen krijgt. Dit alles in de juiste dosering.
Theaterjournaal
7 maart 2012

Hilarisch … voor het nobele doel
Dagblad van het Noorden
6 maart 2012

Calendar Girls gaat niet alleen over een blootkalender en een goed doel, maar ook over eigenbelang (...) jaloezie, frustratie en onzekerheden. Wat resteert is het gevoel van kameraadschap.
Parool
21 februari 2012

Calendar Girls gaat niet alleen over een blote kalender en een goed doel, maar ook over eigenbelang, jaloezie, frustratie en onzekerheden. Wat resteert echter, is het gevoel van kameraadschap.
Algemeen Dagblad
20 februari 2012

Liefdevol doelgroepentheater; het kan dus wel (...) Regisseur Bruun Kuyt regisseerde de voorstelling vlot en behendig met korte, doelgerichte scčnetjes en een groot gevoel voor humor.
TROUW
20 februari 2012

Humor en ontroering zijn mooi in balans, waardoor een overstap van een hilarische fotoshoot (chapeau dames!) met een subtiel komische George Tobal als fotograaf naar een ontroerende monoloog van Annie over haar man moeiteloos kan worden gemaakt.
Theaterkrant
18 februari 2012

Calendar Girls is een aanrader voor een heerlijke Lady’s night met vriendinnen.
Puur Theater
18 februari 2012


Credits

Auteur: Tim Firth Cast: Henriëtte Tol, Anne-Mieke Ruyten, Lieneke le Roux, Maeve van der Steen, Hetty Heyting, Wivineke van Groningen, Diana Dobbelman, Matthias Maat, Leo Hogenboom, George Tobal en Lynn Jansen. Regie: Bruun Kuijt Vertaling: Coot van Doesburgh Kostuums: Maya Schröder Decorontwerp: Marjolein Ettema Lichtontwerp: Mike den Ottolander Met dank aan: Kuik Accordeons & More en JMA Benelux


SEIZOEN 2011 - 2012

Wilde Lucht Vuur in Glas De Aanslag Burn the Floor Beats of the Spanish Streets Calendar Girls De Eenzaamheid van de Priemgetallen De eetclub One Night of Queen Jip en Janneke, de mjoeziekul Celebrating South Africa Rewind and Say Hello Theatertour Weer met Henk Het werkt wel NAT Heb je hun weer... 2012 Desperate first ladies Heaven Sent De Sas & Jan zelfhulptour Soul Sisters Fame Over Zadelpijn en ander Damesleed


CONTACT
ZEEBURGERDIJK 84
1094 AG AMSTERDAM
020 - 42 11 221
INFO@BOSTHEATERPRODUCTIES.NLVOOR DE PERS
VOOR THEATERS
BOS BUSINESS
ANBI INFORMATIEWEBSHOP
ARCHIEF
REPETITIERUIMTE
PRIVACYVERKLARING