LAATSTE NIEUWS


VRIJDAG 19 OKTOBER 2018

YENTL EN DE BOER LANCEREN LANGVERWACHT DERDE ALBUM


Vrijdag 9 november lanceert het muzikaal-absurdistische cabaretduo Yentl en de Boer (Yentl Schieman en Christine de Boer) hun langverwachte derde album Morph. Het album staat vol nummers uit hun nieuwe theatervoorstelling Magie en liedjes uit hun zomerprogramma Yentl en de Boer in Concert, zoals De slechte raadgever en de titeltrack Morph.
In aanloop naar de release brengt het duo bij de start van de pre-order op 19 oktober de single Zitten in de trein uit, op 2 november volgt het nummer Meemaken of niet mét videoclip.


Yentl en de Boer
Na het winnen van de Annie M.G. Schmidtprijs voor hun lied Ik heb een man gekend is het hard gegaan met Yentl Schieman en Christine de Boer. Na twee albums, drie succesvolle theatertours én twee zomerconcertreeksen zijn Yentl en de Boer niet meer weg te denken uit het Nederlandse cabaret en kleinkunstcircuit. Hun liedjes zijn grappig, herkenbaar en uiterst muzikaal en worden geroemd om de loepzuivere uitvoering. Een derde album kon niet uitblijven. Christine: ‘We kregen tijdens onze tours enorm veel verzoeken van mensen die onze liedjes graag terug willen luisteren.’ Yentl: ‘En dus hebben we een half jaar de tijd genomen om in de studio onze liedjes zo optimaal mogelijk op te nemen. We zijn super trots op het resultaat!’

Nick & Simon
Een ander bekend muzikaal duo heeft een bijdrage geleverd aan het album. Nick & Simon, met wie ze eerder het nummer Rome opnamen, zijn te horen in het nummer Kaas, een vierstemmige ode aan dit oer-Hollandse zuivelproduct.

De pre-order van Morph start op 19 oktober via www.yentlendeboer.nl/cd. Vanaf de lancering op 9 november is het album ook beschikbaar op de streaming-platformen Spotify, Deezer en Apple Music en te koop na afloop van de theatervoorstelling Magie.LEES MEER NIEUWS »

VANDAAG IN HET THEATER


Kaarten zijn enkel te reserveren via de kassa of site van de theaters.

Er zijn vandaag geen voorstellingen.

CONTACT

ZEEBURGERDIJK 84
1094 AG AMSTERDAM
020 - 42 11 221
INFO@BOSTHEATERPRODUCTIES.NLVOOR DE PERS
VOOR THEATERS
BOS BUSINESS
ANBI INFORMATIEWEBSHOP
ARCHIEF
REPETITIERUIMTE
PRIVACYVERKLARING