LAATSTE NIEUWS


MAANDAG 12 NOVEMBER 2018

EERSTE REPETITIEDAG VOOR MARVELLOUS


Met het aansnijden van de taart door producent Inge Bos is vandaag het startschot gegeven voor de repetities van Marvellous, de eerste superhelden saga musical happening ter wereld!

Marvellous wordt een muzikale ode aan het superheldengenre. Een grappig, spannend en ontroerend epos over de vraag wat het precies inhoudt om een superheld te zijn, met een flinke knipoog naar de succesvolle superheldenfilms.

Het zijn van een superheld in deze tijd is geen pretje. Je speelt jezelf niet meer zo gemakkelijk in de kijker als vroeger. Destijds haalde je de krant met iets overzichtelijks als het verijdelen van een bankroof, maar kranten leest niemand meer. Na een heldendaad zak je dan ook snel naar onscrollbare dieptes in ieders tijdlijn. Onze superhelden hebben hun capes aan de wilgen gehangen en werken momenteel op een slaapverwekkend kantoor. De frustraties over dit saaie grijze leven lopen op en onder leiding van een van de vrouwelijke helden slaan ze de handen in een en creŽren een Supervillain die alleen zij kunnen verslaan. Denken ze...

Alles uit de superheldenfilms brengt Bos Theaterproducties naar het theater: vliegen, vlammen, ijs en explosies. Dat kan natuurlijk niet, maar we doen het toch!

Marvellous is vanaf 8 januari te zien in theaters in het hele land.LEES MEER NIEUWS »

VANDAAG IN HET THEATER


Kaarten zijn enkel te reserveren via de kassa of site van de theaters.

LIEFDE, DOOD EN ZWAARTEKRACHT - PETER VAN ROOIJEN & BAND  (UITVERKOCHT)
16:00 uur - Theater PePijn - DEN HAAG


CONTACT

ZEEBURGERDIJK 84
1094 AG AMSTERDAM
020 - 42 11 221
INFO@BOSTHEATERPRODUCTIES.NLVOOR DE PERS
VOOR THEATERS
BOS BUSINESS
ANBI INFORMATIEWEBSHOP
ARCHIEF
REPETITIERUIMTE
PRIVACYVERKLARING