BOS UPDATE


Wil je op de hoogte gehouden worden van onze voorstellingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsupdate.

Voor- en achternaam:
E-mail adres:
Inschrijven Uitschrijven

 

BOS OP TWITTERBOS OP FACEBOOKBOS IN HET NIEUWS

DINSDAG 15 MEI 2018

MARTIJN FISCHER SPEELT HOOFDROL IN FAMILIEVOORSTELLING ALONE@HOME


Hij wisselt de rol af met Joep Onderdelinden

Alone@HomeBos Theaterproducties brengt in coproductie met Stadsschouwburg Utrecht en MATZER Theaterproducties vanaf december 2018 de gloednieuwe familievoorstelling Alone@Home naar de theaters met in de hoofdrol afwisselend Martijn Fischer en (vanaf 11 januari) Joep Onderdelinden. Alone@Home is een voorstelling vol avontuur, slapstick, live muziek en spektakel met verrassende stunts uitgevoerd in een vernuftig decor. Een avonturenkomedie met aanstekelijke live muziek voor de hele familie.

Twee kinderen – die elkaars bloed kunnen drinken – zijn alleen thuis, wanneer twee stuntelige beroepscriminelen (gespeeld door Martijn Fischer/Joep Onderdelinden en Femke Arnouts) op slinkse wijze hun huis proberen binnen te dringen. Lukt het deze heldhaftige kinderen om de boeven te slim af te zijn met valstrikken en boobytraps? Geräuschmacher Eddie B. Wahr schept op het toneel met huis-, tuin- en keukengerei een prachtig geluidsdecor, ondersteund door live musici met liedjes van Gouden Kalf winnaar Helge Slikker.

Samenwerking
Stadsschouwburg Utrecht brengt al een aantal jaar op rij met succes familievoorstellingen in de kerstvakantie. Vorig jaar was dit Beauty en het Beest van Maas theater en dans, dit jaar hebben Stadsschouwburg Utrecht, MATZER Theaterproducties en Bos Theaterproducties hun handen ineen geslagen om een grootschalige familievoorstelling voor de grote zaal te brengen. Lucia Claus, directeur Stadsschouwburg Utrecht: “Alone@Home past perfect in onze traditie om rondom kerst jong én oud een onvergetelijke middag of avond te bezorgen”. Producent Inge Bos: “Dankzij deze samenwerking kunnen wij weer een grootschalige familievoorstelling met live muzikanten én nieuw geschreven script en muziek naar de theaters brengen. Na het succes van Minoes was dit voor Bos Theaterproducties een wens die hoog op het verlanglijstje stond.” Regisseur Madeleine Matzer: “Maar zelden heb ik zoveel voorpret bij een project gehad als bij Alone@home. Alle ingrediënten zijn goed: de schrijvers hebben een topverhaal bedacht, fijne acteurs, lekkere live muziek, een live geräuschmacher, spektakel, spanning, humor en ontroering. Ik kan bijna niet wachten om eraan te kunnen beginnen.” Na de speelperiode in Utrecht (december 2018) toert de productie nog t/m april 2019 langs verschillende theaters in Nederland.

Madeleine Matzer tekent voor de regie, Lucas de Waard en Daan Windhorst (Watskeburt?! – de Musical) schrijven het script en de cast bestaat uit o.a. Martijn Fischer (Hij Gelooft In Mij, Onze Jongens) / Joep Onderdelinden (Zaai, Sneeuwwitje en de zeven kleine mensen) en Eddie B. Wahr (NUHR, Orkater).


LEES MEER NIEUWS »


BOS OP DE PLANKEN VANDAAG

Kaarten zijn enkel te reserveren via de kassa of site van de theaters.

LE ROUX & D'ANJOU - ECHTE LIEFDE
20:30 uur - Parktheater Eindhoven - EINDHOVEN
040 211 11 22

GEORGE VAN HOUTS - KOM PLOT
20:15 uur - Stadsschouwburg Velsen - IJMUIDEN
0255 51 57 89

SELMA ANN LOUIS
20:00 uur - DeLaMar Theater - AMSTERDAM
0900 10 10 202
BOS WEBSHOP

SOUTH AFRICAN ROAD TRIP
Gaat u naar de voorstelling en wilt u alvast in de Afrikaanse sferen komen of bent u al geweest, maar heeft u de CD nog niet gekocht? Bestel hem dan nu in onze webshop.
En als u de CD Celebrating Life en A Tribute To Madiba tesamen bestelt, dan krijgt u er een CD van Amandla! Mandela gratis bij!

Bestel dus snel, want op is op.


CD South African Road Trip - Celebrating Life

prijs: € 15,-
BOS THEATERPRODUCTIES

HOME
NIEUWS
OVER BOS
BEREIKBAARHEID
CONTACTFORMULIER
MEDEWERKERS
VACATURES
AUDITIES
REPETITIERUIMTE

OVERIG

VOOR DE PERS
VOOR THEATERS
WEBSHOP
ARCHIEF
BOS BUSINESS


ARTIESTEN BIJ BOS

PLIEN & BIANCA
NUHR
PETER HEERSCHOP
VIGGO WAAS
GEORGE VAN HOUTS
JOEP ONDERDELINDEN
MISS MOLLY & ME
KIM VAN ZEBEN
PETER VAN ROOIJEN
YENTL EN DE BOER
MATROESJKA
MARCEL DE GROOT
ALINK & PLUKAARD
ZOUTMUS
HENK POORT
LONNEKE DORT
MAARTEN VAN DEN BERG
ANDRIES TUNRU