BOS UPDATE


Wil je op de hoogte gehouden worden van onze voorstellingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsupdate.

Voor- en achternaam:
E-mail adres:
Inschrijven Uitschrijven

 

BOS OP TWITTERBOS OP FACEBOOKBOS IN HET NIEUWS

DINSDAG 12 DECEMBER 2017

PLIEN & BIANCA EN ARJAN EDERVEEN VOOR HET EERST SAMEN OP TONEEL


Stichting Theateralliantie presenteert i.s.m. Bos Theaterproducties: Selma Ann Louis. De nieuwe roadmovie-musical, waarin Plien & Bianca en Arjan Ederveen voor het eerst samen op het toneel staan.Zowel Plien & Bianca als Arjan Ederveen behoeven eigenlijk geen verdere introductie. Alle drie staan al jaren garant voor droogkomische en kwalitatieve producties in volle theaterzalen en op televisie. Nu zijn ze voor het eerst samen te zien in de nieuwe voorstelling van theatermaker Pieter Kramer: de roadmovie-musical SELMA ANN LOUIS.

Als de jeugdvrienden Selma, Annegien en Louis elkaar na lange tijd weer terugzien, besluiten ze de reis die ze na hun eindexamen maakten nog eens over te doen. Voor ze goed en wel vertrokken zijn, slaat het noodlot toe: ze raken betrokken bij een schietpartij. In hun pogingen uit handen van de politie te blijven, werken ze zichzelf steeds verder in de nesten. SELMA ANN LOUIS is een komische en muzikale voorstelling; inclusief zang en dans, bloedstollende achtervolgingsscenes, dubbelrollen en haastverkledingen.

Dezelfde makers als ‘In de ban van Broadway’
Als vakman met een kinderlijke verwondering, is Pieter Kramer de ongekroonde koning van de allround familievoorstelling. Altijd vol visueel spektakel en intelligente humor voor jong & oud. Hij werkte al veelvuldig en succesvol samen met Ederveen (o.a. Theo & Thea, 30 Minuten en meerdere voorstellingen van het Ro Theater); en regisseerde Bianca in In de ban van Broadway. Deze met vier Musical Awards bekroonde theaterproductie werd geschreven door Nathan Vecht (o.a. Kunsthart, Gidsland, Don Juan en Post), die ook verantwoordelijk is voor het script van SELMA ANN LOUIS. Overige rollen worden vertolkt door o.a. door Bas Hoeflaak, Rosa Veltman, Janna Adank en Mark Lindeman. De muziek ligt in de capabele handen van de gebroeders Groenteman.

Speelperiode en steden
De voorstelling, die in opdracht van de Theateralliantie wordt geproduceerd door Bos Theaterproducties, gaat op 6 mei 2018 in première in het DeLaMar Theater en speelt tot en met juli 2018 in negen theaters door het land. Naast het DeLaMar Theater in Amsterdam is de voorstelling te zien in TAQA Theater De Vest in Alkmaar, Wilminktheater in Enschede, Parkstad Limburg Theater in Kerkrade, Oude Luxor Theater in Rotterdam, MartiniPlaza in Groningen, Theater Orpheus in Apeldoorn, Stadsschouwburg Utrecht en Stadsschouwburg De Harmonie in Leeuwarden.

 


LEES MEER NIEUWS »


BOS OP DE PLANKEN VANDAAG

Kaarten zijn enkel te reserveren via de kassa of site van de theaters.

HENK POORT - IK BEN MIJN LIED
20:30 uur - Theater De Leest - WAALWIJK
0416 33 17 51

DE VERLEIDERS: STEM KWIJT
20:00 uur - Theater aan de Parade - DEN BOSCH
0900 337 27 23

ALINK&PLUKAARD - AS THE WORLD TSJECHOV
20:30 uur - Stadsschouwburg Groningen - GRONINGEN
050 368 03 68

SOUTH AFRICAN ROAD TRIP - CELEBRATING LIFE  (LAATSTE KAARTEN)
20:15 uur - Theater De Speeldoos Baarn - BAARN
035 541 80 50
BOS WEBSHOP

SOUTH AFRICAN ROAD TRIP
Bent u naar de voorstelling geweest, maar heeft u de CD nog niet gekocht en wil u nog even terug naar die geweldige Zuid-Afrikaanse sferen? Bestel de CD dan nu in onze webshop.

En als u twee CD's van South African Road Trip bestelt, dan krijgt u er een CD van Amandla! Mandela gratis bij!
Bestel dus snel, want op is op.


CD South African Road Trip

prijs: € 10,-
BOS THEATERPRODUCTIES

HOME
NIEUWS
OVER BOS
BEREIKBAARHEID
CONTACTFORMULIER
MEDEWERKERS
VACATURES
AUDITIES
REPETITIERUIMTE

OVERIG

VOOR DE PERS
VOOR THEATERS
WEBSHOP
ARCHIEF
BOS BUSINESS


ARTIESTEN BIJ BOS

PLIEN & BIANCA
NUHR
PETER HEERSCHOP
VIGGO WAAS
GEORGE VAN HOUTS
JOEP ONDERDELINDEN
MISS MOLLY & ME
KIM VAN ZEBEN
PETER VAN ROOIJEN
YENTL EN DE BOER
MATROESJKA
MARCEL DE GROOT
ALINK & PLUKAARD
ZOUTMUS
HENK POORT
LONNEKE DORT
MAARTEN VAN DEN BERG