SEIZOEN 2007 - 2008

Wie dan allemaal...

PLIEN & BIANCA

WIE DAN ALLEMAAL...


Het lange wachten wordt beloond.

Speelperiode: 11 oktober 2007 t/m 7 juni 2008 en 17 september 2008 t/m 4 juni 2009

Plien en Bianca maakten samen drie voorstellingen, waarmee zij in korte tijd doordrongen tot de top van het Nederlandse Cabaret. Met Changez (1998), Biks (2000) en Ngorongoro (2003) veroverden zij een massaal publiek dat plat ging voor hun ijzersterke humor, muzikaliteit en ontroerende slapstick. Na hun samenwerking met Paul Groot en Owen Schumacher in het theater (Stessen) en op de televisie (Zaai en Koefnoen) zijn ze nu samen terug op de planken met hun vierde programma Wie dan allemaal...

Plien en Bianca herenigd. Als twee mannen. Of als twee vrouwen. Of als een combinatie van de twee. Of als alles wat ze te binnen schiet.
Kortom Wie dan allemaal...
De vierde van Plien en Bianca.
U kunt er maar beter bij zijn.

Bezoek de website van Plien & Bianca

Video's


Quotes

Een plot met een verrassende, bijna onvoorspelbare afloop.
Dagblad van het Noorden
28 februari 2008

Bekwaam, gewiekst, geroutineerd en met enkele hilarische scènes.
Dagblad van het Noorden
28 februari 2008

Dit zijn Plien & Bianca op hun best
Leeuwarder Courant
31 januari 2008

‘Wie dan allemaal…’ is een wonderlijke combinatie van tragikomische en knettergekke elementen. Prachtig aangekleed, met gevoel voor eenvoudige theatrale trucs, in een simpel maar inventief gebruikt decor. En met een Plien & Bianca die zich uitleven in de door hen gecreëerde herkenbare typetjes. (…) Onweerstaanbaar leuk
Leeuwarder Courant
31 januari 2008

Ze hoeven zich maar om te draaien, met hun plaksnorren en hoog opgetrokken broeken, en de lach is daar. (…) erg geestige voorstelling (…) over vier typetjes die je bijblijven.
Trouw
12 december 2007

De combinatie van dans, bewegen en muziek sluit als een legpuzzel, net zoals het verhaal, dat ingenieus in elkaar haakt. (…) op de vondsten en beweeg- en acteerprestaties van Plien en Bianca zelf valt niet veel af te dingen.
Algemeen Dagblad
11 december 2007

Plien en Bianca hadden altijd al de lachers op hun hand met hun ongegeneerde gekkigheid en mallotige verkleedpartijen. Maar nu heeft al die idiotie ook nog iets te zeggen.
NRC Handelsblad
10 december 2007

Plien en Bianca bewijzen opnieuw meesterlijk te zijn in typetjes die in absurde situaties belanden. (…) De dialogen zijn scherp en vol vondsten. (…) Wie vooral lekker wil lachen heeft een prachtavond.
de Volkskrant
10 december 2007

Plien en Bianca op hun allerbest (…) Plien en Bianca maken van iedere scène een hilarisch schouwspel. Het is de verrassing die hoogtij viert in de ruim anderhalf uur durende voorstelling. (…) absoluut topcabaret.
Dedemsvaartse Courant
12 november 2007


Credits

Met: Plien van Bennekom en Bianca Krijgsman Regie: Patrick Stoof en Kees Prins Kostuums: Arno Bremers


SEIZOEN 2007 - 2008

Anne In Concert Op reis met de Gouden Boekjes Ghoema Dolores De Gesluierde Monologen Sterk, zwart en zonder suiker IS.MAN WORST Knielen op een bed violen Altijd over Liefde Natuurlijke Selectie Wie dan allemaal... A Compás! Blessed Tango Fire Tap Kids VERBRUID


CONTACT
ZEEBURGERDIJK 84
1094 AG AMSTERDAM
020 - 42 11 221
INFO@BOSTHEATERPRODUCTIES.NLVOOR DE PERS
VOOR THEATERS
BOS BUSINESS
ANBI INFORMATIEWEBSHOP
ARCHIEF
REPETITIERUIMTE
PRIVACYVERKLARING