Chakra's & Chardonnay

CHAKRA'S & CHARDONNAY


Komisch gevecht tussen spiritualiteit en ijdelheid

Chakra’s & Chardonnay is een hilarische toneelkomedie over yoga, superfoods en menselijke tekortkomingen in de zoektocht naar rust, wijsheid en een lenige geest. Over hoe mensen zich kunnen misdragen, juist in een setting die vraagt om innerlijk evenwicht. Daarnaast komen de grootste hits van Cat Stevens tijdens deze voorstelling voorbij.  

Het reuzengrote yoga-ego van Yan, die als spiritueel master wil doorbreken, doet geen goed aan de relatie met Chana; zijn vriendin en compagnon. Als Yan dan ook nog eens in zee gaat met de Russische Olga, breekt er iets bij Chana. Ze begint haar eigen yogaschool om de hoek, waarna er een felle strijd ontbrandt tussen de twee. Wanneer Chana bijna wordt omgebracht door Olga –  in dit soort heilige oorlogen is alles geoorloofd, vindt de Russin – beseft Yan dat er een andere richting moet worden gekozen. Hoe zit het met de loyaliteit van zijn trouwe yoga-studenten Merel en Elvira? Gaan zij voor de ‘Verlichting’ of liever voor de Chardonnay…?

TrailerFoto's

Open grote versie Open grote versie Open grote versie Open grote versie Open grote versie Open grote versie Open grote versie Open grote versie Open grote versie Open grote versie

Credits

Regie: Bruun Kuijt
Cast: Ellen Pieters, Daniëlle van de Ven, Chris Tates, Melody Klaver, Marie-Louise Stheins
Script: Marciel Witteman 
Scriptadvies: Wiske Sterringa
Arrangementen: Wim Veenhof
Decorontwerp: Jolanda Lanslots
Lichtontwerp: Remko van Wely / Marcel Slagter
Kostuumontwerp: Willemijn Kaasjager

CONTACT
ZEEBURGERDIJK 84
1094 AG AMSTERDAM
020 - 42 11 221
INFO@BOSTHEATERPRODUCTIES.NLVOOR DE PERS
VOOR THEATERS
BOS BUSINESS
ANBI INFORMATIEWEBSHOP
ARCHIEF
REPETITIERUIMTE
PRIVACYVERKLARING