SEIZOEN 2014 - 2015

South African Road Trip

SOUTH AFRICAN ROAD TRIP


A tribute to Madiba

Op reis door Zuid-Afrika met heerlijke Afrikaanse zang, dans en muziek. In South African Road Trip kunt u genieten van het bekende Khayelitsha United Mambazo Choir uit de township van Kaapstad en 5 hemelse zangeressen, begeleid door 2 Nederlandse muzikanten. Gezamenlijk brengen zij een prachtige voorstelling vol traditionele Xhosa liederen en hedendaagse songs.

Onze video-ontwerper maakte speciaal voor deze voorstelling een reis van de Oost- naar de Westkaap; van de geboortegrond van Nelson Mandela naar de Tafelberg. De gemaakte beelden meanderen door de avond heen, terwijl de bewoners je meenemen op reis door het Zuid-Afrika van nu. Als extraatje krijg je een symbolische koffer vol Xhosa-wijsheid van Mandela mee; alles draait om saamhorigheid en gemeenschapszin, oftewel Ubuntu: 'de mens is slechts mens in relatie tot anderen'.

Bezoek de website van South African Road Trip

Video's


Foto's


Credits

Regie: Albert Klein Kranenburg
Muzikale leiding: Jeroen Sleyfer
Video-ontwerp: Catharina Scholten
Met: Khayelitsha United Mambazo Choir, Zizi Bekapi, Lungiswa Plaatjie, Jennifer Pau, Zinzi Nogavu en Nomapostile Nyiki
Muzikanten: Dionys Breukers en Tessa Raadman


SEIZOEN 2014 - 2015

#aanstormend Het beste tot nu toe Bonnie & Clyde Minoes Back to Basic Onder de groene hemel Gaat het nog door? Van horen zeggen Powervrouwen - Een revue van nu 2 Soweto Gospel Choir Stoner Mooie waanzinnige wereld South African Road Trip Boer wil betere vrouw DE VERLEIDERS: door de bank genomen DE VERLEIDERS: het festival Cruijff en Pipo De Meisjes


CONTACT
ZEEBURGERDIJK 84
1094 AG AMSTERDAM
020 - 42 11 221
INFO@BOSTHEATERPRODUCTIES.NLVOOR DE PERS
VOOR THEATERS
BOS BUSINESS
ANBI INFORMATIEWEBSHOP
ARCHIEF
REPETITIERUIMTE
PRIVACYVERKLARING