SEIZOEN 2013 - 2014

LOUD!

LOUD!


LOUD! DANCE EXPERIENCE REINVENTED

HET VERHAAL
In LOUD! wordt de rebelse Xisco verliefd op de mooie Fabia, maar hun prille liefde heeft grote impact op de omgeving. Juist wanneer alles goed lijkt te gaan komt Fabia te overlijden. Xisco gaat door een hel en worstelt met de keuze zich met Fabia te verenigen of te blijven leven. In die innerlijke strijd komt hij verschillende kanten van zijn karakter tegen en wordt hij tegelijkertijd geconfronteerd met zijn verleden. Dan vertelt Fabia in een droom dat het goed is zo. Met behulp van zijn omgeving slaagt Xisco er toch in om verder te gaan en zijn angsten en verdriet achter zich te laten.

OVER LOUD!
De nieuwe danssensatie LOUD! is een fenomenale mix van verschillende dansstijlen en brengt de allerbeste dansers van dit moment samen op één podium! LOUD! is een nieuw concept binnen de Nederlandse danswereld en onderscheidt zich door de abstracte, kunstzinnige en commerciële kanten van danstheater samen te brengen. Artistiek supervisor en hoofdchoreograaf Lloyd Marengo heeft Ed Wubbe (Scapino Ballet) en Vincent Vianen (SYTYCD) gevraagd om spectaculaire en complexe danscomposities te maken voor de beste Nederlandse dansers van dit moment. Het resultaat is een baanbrekende cross-over choreografie, waarbinnen hiphop, house, moderne dans, poppin’, locking en jazz dance samenkomen. Met speciaal gecomponeerde muziek maakt dat LOUD! tot een must-see voor iedere dansliefhebber! De cast bestaat uit o.a. Xisco Riboch (Hustle Kidz), Jessy Kemper (The Ruggeds: Battle Of The Year 2013), Fabia Witkamp en Angelo Pardo (SYTYCD). Daarnaast danst in iedere voorstelling één van de dance kids mee; jonge toptalenten als Justen Beer (winnaar Everybody Dance Now), Luciano Hiwat (Everybody Dance Now), Noah de Vos (SYTYCD: the next generation) of Gianna Jansen zal je overweldigen met zijn / haar danskwaliteiten. Mis het niet!

Video's


Foto's

Quotes

Première 'LOUD' van Bos Theaterproducties werd mooi gedanst. Vooral Xisco Riboch, Jessy Kemper en Angelo Pardo waren bizar goed.
Jan Kooijman op Twitter
14 december 2013


Social Media


Credits

Artistiek supervisor: Lloyd Marengo
Choreografie: Lloyd Marengo, Vincent Vianen, Ed Wubbe
Dans: Angelo Pardo, Dane Badal, Djinti Sullivan, Fabia Witkamp, Jessy Kemper, Romario Almeida Gomes, Seun Latukolan, Xisco Riboch. Ook danst er in elke voorstelling één van de volgende kinderen mee: Justen Beer / Luciano Hiwat / Noah de Vos / Gianna Jansen
Componisten / DJ's: Neels Smeekens, Stijn van Strien
Visual Effect Supervisor: Gavin Kempenaar
Lichtontwerp: COSTA LIGHT
Video Operator: Sander de Graaf
1e man techniek: Joost Verkaik
Tourmanager: Merijn WitteSEIZOEN 2013 - 2014

Tegengif Gejaagd door de wind Haar naam was Sarah Onbeperkt Genieten DUS... Syndroom van Zeben LOUD! Travelers Back to Basic One Night of Queen Powervrouwen - Een revue van nu Wachtlokaal 9 Gelukzoekers Quimeras Stef Bos & Band Lente Wat doe ik hier? DE VERLEIDERS: de val van een super-man De Vagina Monologen DE VERLEIDERS: de casanova's van de vastgoedfraude


CONTACT
ZEEBURGERDIJK 84
1094 AG AMSTERDAM
020 - 42 11 221
INFO@BOSTHEATERPRODUCTIES.NLVOOR DE PERS
VOOR THEATERS
BOS BUSINESS
ANBI INFORMATIEWEBSHOP
ARCHIEF
REPETITIERUIMTE
PRIVACYVERKLARING