SEIZOEN 2005 - 2006

Alles wat telt

LUCRETIA

ALLES WAT TELT


EERSTE SOLO VAN FENOMENAAL ZANGERES EN HARTVEROVERENDE PERSOONLIJKHEID

Speelperiode 21 augustus t/m 16 december 2005
Première 26 september 2005, De Kleine Komedie, Amsterdam


Tip Top, All Stars, Arean & Van der Vloot, Female Factory, Klotewijven!, She got game, De Vagina Monologen, Big Black & Beautiful... Een greep uit de even indrukwekkende als gevarieerde reeks producties waarmee Lucretia van der Vloot in de afgelopen jaren succes oogstte.

Al haar talenten plus haar hele ziel en zaligheid worden deze keer niet ten dienste van andermans, maar van een eigen onderneming gesteld. En dat werd tijd.

‘Alles wat telt’ is een muzikale theaterproductie waarin Lucretia hoogtepunten uit haar lievelingsrepertoire combineert met eigenzinnige bespiegelingen en nieuw, speciaal (door o.a. Rick de Leeuw) voor haar geschreven materiaal.

Het resultaat is een programma - met stuk voor stuk prachtig gearrangeerde nummers - waarin Lucretia kan laten zien wie ze is en wat ze in huis heeft: een hartveroverende theaterpersoonlijkheid, en vooral fenomenaal zangeres die met evenveel gemak meanderende ballades, fundamentele rock en stomende soul naar haar strot zet.

Ze wordt bijgestaan door drie muzikaal verwante trawanten die eveneens hun sporen in de eredivisie van muziektheater en theatermuziek verdiend hebben.

Bezoek de website van Lucretia


Quotes

Heerlijke Solo Lucretia van der vloot
Telegraaf
30 september 2005

…ze heeft een prachtige voorstelling in handen. Eentje die herfst ademt, want de meeste liedjes zijn pure melancholie. Lucretia brengt ze loepzuiver, puur en recht uit het hart. De teksten gaan over scheiden, bedrog, verdriet, maar toch wordt het nergens klef of sentimenteel.
Telegraaf
30 september 2005

Alles wat telt is rode wijn en volle maan. Een heerlijk liedjesprogramma.
Telegraaf
30 september 2005

Lucretia schittert in haar eerste solo-programma.
Het Parool
27 september 2005

Lucretia kan alles zingen... Ze zingt even gemakkelijk ballads, chansons en jazz als blues, soul en R&B. …dat diverse is nu juist haar handelsmerk. Dat moet je aandurven.In dat opzicht, maar dan ook alleen in dat opzicht lijkt Lucretia van der Vloot op de Beatles… …Ze kan ernstig zijn, sereen, uitdagend, elegant, ironisch, sexy, koddig en nuchter.
Het Parool
27 september 2005

Van der Vloot blinkt uit in echte blues.
De Volkskrant
27 september 2005

Alles wat telt is dan misschien geen vrolijke theateravond, een juweeltje van een voorstelling is het wel. Het is een prestatie op zich dat Alles wat telt niet onder het gewicht van de liederen bezwijkt. De voorstelling kent de juiste proportie vrolijkheid. ...ieder nummer lijkt uit haar porieën te komen.
De Volkskrant
27 september 2005

Op zijn best is Van der Vloot in haar twijfel, woede en verdriet. Alles wat telt is echte blues, zonder ook maar een spatje vals sentiment. Prachtig.
De Volkskrant
27 september 2005


Credits

Producent: Alles wat Telt Producties Rob van Zandvoort, piano (Jack of Hearts, Tröckener Kecks) Kim Soepnel, contrabas (Maarten van Roozendaal, Het Volksoperahuis, Theatergroep Flint, Soep ) Andre van der Hoff, saxofoon e.a instrumenten (NUHR, Dolf Jansen Band, Harry Sacksioni) Liedteksten o.a. Rick de Leeuw, George Groot, Maarten van Roozendaal Regie adviezen Barrie Stevens, Eva Bauknecht Ontwerp affiche DBXL.nl


SEIZOEN 2005 - 2006

Amadeus XL De GVR (de grote vriendelijke reus) Zere Benen Strak Alles wat telt One Night of Queen Requiem Flamenco Vendetta, Godvader deel IV Petits Crimes The End is Naai


CONTACT
ZEEBURGERDIJK 84
1094 AG AMSTERDAM
020 - 42 11 221
INFO@BOSTHEATERPRODUCTIES.NLVOOR DE PERS
VOOR THEATERS
BOS BUSINESS
ANBI INFORMATIEWEBSHOP
ARCHIEF
REPETITIERUIMTE
PRIVACYVERKLARING