YENTL EN DE BOER

DE KAMPVUURSESSIES


LET OP: DE THEATERS ZIJN GESLOTEN T/M 9 FEBRUARI. MEER INFORMATIE VOLGT.

OVER DE VOORSTELLING

Kom lekker binnen, we steken een fikkie aan en gaan muziek maken. Een beetje samen zijn, op afstand, maar super intiem. Omdat we zin hebben om onze mooiste en grappigste nummers te spelen. En om nieuwe liedjes voor het eerst te laten horen. Een kampvuurtje, binnen. Zonder rook. Want jongens, het blijft gewoon een theater he en straks heb je toch ineens de brandweer op het podium en dat is te druk.

Yentl en de Boer zijn er weer klaar voor. Na twee synchroon geboren baby’s keert het muzikale cabaretduo weer terug op het podium met een verzameling van hun beste werk tot nu toe en gloednieuwe liedjes. 

Je kunt Yentl en Christine kennen van hun muzikale bijdrages aan programma’s als Pauw, RTL Late Night en Opium TV. Of van hun liedjes, op de radio, van Frits Spits of via-via. Pers en publiek prijzen hun kraakheldere samenzang, sterke teksten en bizarre fantasie. Niet voor niks ontving het cabaretduo de prestigieuze Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied (Ik heb een man gekend) en werden ze genomineerd voor het nummer Stop de Tijd. De afgelopen twee theaterseizoenen toerde het duo door heel Nederland met hun bejubelde voorstelling Magie en brachten ze hun derde album Morph uit.

Bezoek de website van Yentl en de Boer

SPEELLIJST

Deze speellijst wordt binnenkort bekend gemaakt

Quotes

‘De sfeer tijdens De kampvuursessies in Carré was uitstekend‘
★★★★
de Volkskrant
  

‘Het oude werk van het muzikale duo Yentl en De Boer krijgt anno 2020 een nieuwe lading’
★★★★
de Volkskrant
  

‘droge humor’
★★★★
de Volkskrant
  

‘[…] heeft hun muziek een troostrijke werking op de luisteraar, die zich maar al te graag even komt warmen aan dit intieme kampvuur.’
★★★★
de Volkskrant
  

"Zuivere samenzang, mooie composities en gevarieerde liedteksten, die pakkend, maar ook vaak fantasierijk of bizar zijn. Kortom: Als Yentl en De Boer een liedjesprogramma spelen, zit je gebakken."
Theaterkrant
  


Social Media


Credits

Met: Yentl Schieman en Christine de Boer
Muzikanten: Remco Sietsema en Laurens Joensen
Decor / licht: Yuri Schreuders
Kostuums: Esmée ThomassenSPEELLIJST

Deze speellijst wordt binnenkort bekend gemaakt

CONTACT
ZEEBURGERDIJK 84
1094 AG AMSTERDAM
020 - 42 11 221
INFO@BOSTHEATERPRODUCTIES.NLVOOR DE PERS
VOOR THEATERS
BOS BUSINESS
ANBI INFORMATIEWEBSHOP
ARCHIEF
REPETITIERUIMTE
PRIVACYVERKLARING