Audities

Bos Theaterproducties werkt voornamelijk met acteurs en actrices die een professionele (inter)nationale acteeropleiding hebben gevolgd en/of een aantal jaren relevante acteerervaring hebben. Het merendeel van onze producties casten we in huis, zonder gebruik te maken van een extern castingbureau.

Wij zijn altijd op zoek naar talent, dus mocht je aan bovenstaande voldoen dan kan je je gegevens (CV met foto in één bestand + losse foto('s)) mailen naar audities@bostheaterproducties.nl en zullen je gegevens opgenomen worden in onze database.WOENSDAG 23 FEBRUARI 2022

AUDITIE HENDRIK GROEN: ACTRICES 8 TOT 14 JAAR


Voor de nieuwe theaterproductie Hendrik Groen: opgewekt naar de eindstreep zoeken we jonge actrices in de leeftijd van 8 tot 14 jaar oud! Heb je ervaring met zingen en acteren, geef je dan nu op voor de audities!

Datum en locatie audities: 4 april 2022 in Amsterdam
Speelperiode: oktober 2022 tot en met april 2023

Graag ontvangen we via audities@bostheaterproducties.nl twee duidelijke fotos, je naam, adres, geboortedatum, lengte en wat je allemaal gedaan hebt op het gebied van acteren en zingen.

We laten je voor 21 maart horen of je voor de audities wordt uitgenodigd.

Hendrik Groen: opgewekt naar de eindstreep is het derde en laatste deel van de populaire boekenserie. In de voorstelling spelen onder anderen Beau Schneider en Britte Lagcher. Het script is van Jibbe Willems en de regie is in handen van Gijs de Lange.CONTACT
ZEEBURGERDIJK 84
1094 AG AMSTERDAM
020 - 42 11 221
INFO@BOSTHEATERPRODUCTIES.NLVOOR DE PERS
VOOR THEATERS
BOS BUSINESS
ANBI INFORMATIEWEBSHOP
ARCHIEF
REPETITIERUIMTE
PRIVACYVERKLARING