Foto via Mads Wittermans

Bezoek de website van Theater Producties Wittermans

VOLG MADS WITTERMANS OOK VIA:

 

MADS WITTERMANS


Mads Wittermans (1977) is theatermaker en acteur. Al op jonge leeftijd volgde hij de Vooropleiding Theater in Groningen en werd hij bekend als Ot van Zeventer in de serie Fort Alpha. Ook speelde hij rollen in films als Van God Los en Phileine zegt sorry. Daarnaast is hij bekend van zijn rollen in de gevestigde Nederlandse series Penoza, Baantjer het Begin en Rampvlucht.

Twintig jaar geleden stond Mads voor het eerst samen met zijn vader Joop in het theater met het stuk Vader & Zoon. Twee decennia later spelen ze, in het seizoen 2022, samen het vervolg hiervan: Vader & Zoon – 20 jaar later.

Na een turbulente tijd in zijn leven waarin drank en drugs een hoofdrol speelden, heeft hij zijn alcoholverslaving overwonnen en gaat hij tegenwoordig nuchter door het leven. Over deze periode maakte hij zijn voorstelling THE MEETING, een indringend en waardevol verhaal over verslaving.

In 2021 breidde Mads zijn talenten verder uit door het oprichten van ‘Theater Producties Wittermans.’ Met nieuw aanstormend talent en met reeds door de wol geverfde theaterkunstenaars werkt hij aan voorstellingen die verrassend en meeslepend, dan wel ontroerend en zinnenprikkelend zijn.

ON TOUR!
Mads is in theaterseizoen 22-23 te zien in de voorstelling The Meeting.
» Bekijk meer informatie en speeldata

CONTACT
ZEEBURGERDIJK 84
1094 AG AMSTERDAM
020 - 42 11 221
INFO@BOSTHEATERPRODUCTIES.NLVOOR DE PERS
VOOR THEATERS
BOS BUSINESS
ANBI INFORMATIEWEBSHOP
ARCHIEF
REPETITIERUIMTE
PRIVACYVERKLARING