Exclusieve ledenaanbieding!
20% korting op Hendrik Groen - Zolang er leven is*.


Als lid van KBO-PCOB krijgt u 20% korting op de nieuwe voorstelling Hendrik Groen – Zolang er leven is. In een geselecteerd aantal theaters kunt u met korting kaarten kopen. Kies een datum, klik op de link naar het betreffende theater en vul bij het bestellen van de kaarten de actiecode: KBOPCOB in. Telefonisch uw kaarten kopen kan ook. Bel dan met de kassa van het theater.

De knuffelbejaarde van Nederland terug in het theater met een nieuwe voorstelling!
Voor alle fans is hier de nagelnieuwe Hendrik Groen - Zolang er leven is, met nieuwe belevenissen van Hendrik, zijn beste vriend Evert, de Omanido-club (Oud-maar-niet-dood) en een aantal nieuwe bewoners van het verzorgingshuis. Een heerlijke komedie met een levenslustig verhaal over ouder worden en alles wat daarbij komt kijken, van prille verliefdheid tot nietsontziende aftakeling. Humor en ontroering voeren de boventoon, er is zang en muziek en er wordt vooral níet achter de geraniums gezeten. De cast bestaat uit nagenoeg dezelfde jonge acteurs als de vorige Hendrik Groen-voorstelling – met Beau Schneider in de hoofdrol. Omdat er, zoals regisseur Gijs de Lange het zo treffend zegt “in iedere bejaarde ook nog altijd een jong iemand verborgen zit”. Van de dagboeken van Hendrik Groen zijn meer dan een half miljoen exemplaren verkocht. Ze werden bekroond met de NS Publieksprijs en als tv-serie uitgezonden. Ook in het theater is het succes ongekend: Pogingen iets van het leven te maken was avond na avond uitverkocht.

Credits
Gebaseerd op Zolang er leven is - Het nieuwe geheime dagboek van Hendrik Groen, 85 jaar van Hendrik Groen © 2016 Hendrik Groen en Meulenhoff Boekerij bv, Amsterdam

Producent: Bos Theaterproducties
Regie: Gijs de Lange
Bewerking: Léon van der Sanden
Met: Beau Schneider, Mike Weerts, Britte Lagcher, Rufus Hegeman, Anne-Marie Jung/Cynthia Abma* en Diewertje Dir.
Decorontwerp: Ascon de Nijs
Lichtontwerp: Marc Heinz
Kostuumontwerp: Maya Schröder
Muziek: Danny Weijermans
Video: Theunis Zijlstra
Posterbeeld: Victor Meijer

* Anne-Marie Jung en Cynthia Abma zullen de rol van directrice afwisselen.
BOEK NU o.v.v. KBOPCOB

Klik op de datum/naam van het theater van uw keuze.

LET OP:
In verband met de afgegeven richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM zijn alle voorstellingen tot 1 juni geannuleerd. Momenteel wordt onderzocht of en wanneer de voorstellingen ingehaald kunnen worden. Houd deze webpagina in de gaten voor meer informatie. We doen graag een beroep op je geduld. Heb je al een kaartje gekocht? Het theater heeft contact met je opgenomen of neemt nog contact met je op over je ticket.


zondag 22 maart 2020
Enschede, Wilminktheater
GEANNULEERD
donderdag 9 april 2020
Roosendaal, Schouwburg De Kring
GEANNULEERD
dinsdag 14 april 2020
Uden, Markant
GEANNULEERD
vrijdag 17 april 2020
Nijmegen, Stadsschouwburg Nijmegen
GEANNULEERD

Actievoorwaarden
Deze aanbieding is boekbaar t/m de desbetreffende datum van de bovengenoemde voorstellingen van Hendrik Groen - Zolang er leven is. Na reservering via de theaterkassa van het theater o.v.v. KBOPCOB ontvangt u 20% korting per kaart (exclusief eventuele toeslagen en boekingskosten). Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen en niet boekbaar in combinatie met andere aanbiedingen. Bos Theaterproducties behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen. Op basis van beschikbaarheid en OP=OP.