SEIZOEN 2007 - 2008

WORST

JOEP ONDERDELINDEN

WORST


En toen was er WORST! Een avond topamusement!

Speelperiode: 15 september 2007 t/m 29 februari 2008 en 12 september t/m 1 december 2008
Premire: 10 oktober 2007, Leidse Schouwburg, Leiden

In zijn derde solovoorstelling neemt Joep Onderdelinden je moeiteloos mee in zijn absurde en gezellige wereld. Zijn hilarische verhalen, onnavolgbare motoriek en bruisende energie zijn aanstekelijk en origineel. Hij zet alles op alles om zijn publiek ouderwets te vermaken. Hij danst, ontroert, typeert raker dan raak en gaat voor de volle lach.
WORST, leuker kun je het niet krijgen!

Reacties van de pers:
"Joep toont zich een topacteur", "zorgt voor een bulderende lach en een daverende glimlach", "intens geestige voorstelling", "op en top bevlogen", "absurde verhalen en een mimiek om van te smullen" en "als cabaretier een aanwinst van formaat"

Reacties van het publiek:
"leukste voorstelling ooit" , "heel mijn make-up uitgelopen", "wederom te gek" en "ik wil nog een keer!"

Bezoek de website van Joep Onderdelinden

Video's


Foto's

Quotes

Onderdelinden is een meeslepend verhalenverteller die maar weinig nodig heeft om hele werelden op te roepen. Met een simpele grimas en door zijn lichaam in de strijd te gooien, weet hij de lachers op zijn hand te krijgen (...) Hilarisch
de Volkskrant
13 oktober 2007

Onderdelinden grossier niet makkelijk citeerbare oneliners, maar vindt zijn kracht in herkenbare huiselijkheid, uitbundige stembuigingen en komische overdrijving. Zijn fantasie kan aanstekelijk op hol slaan. En met zijn expressieve lijf en mimische talenten heeft hij in visueel opzicht meer te bieden dan in het cabaret gebruikelijk is.
NRC Handelsblad
13 oktober 2007

In Worst wisselen geestige anekdotes, lichtvoetige pozie, gewichtige thema's en amusante kolder elkaar af zonder dat de voorstelling samenhang verliest. Een mooie revanche. Gaan.
De Pers - Alexander Nijeboer
12 oktober 2007

Joep Onderdelinden heeft zijn draai gevonden. (...) Grappig en herkenbaar.
Leids Dagblad - Wijnand Zijlstra
11 oktober 2007

Een bizarre en bevlogen verhalenman (...) op en top bevlogen, met een tot in het absurde doorgetrokken fantasie en scheppend vermogen (...) slim, mimisch sterk en met overtuigende contrasten tussen ernst en humor.
Dagblad van het Noorden
23 mei 2007


Credits

Tekst en spel: Joep Onderdelinden Vormgeving: Arno Bremers Muziek: Raymund van Santen Lichtontwerp: Marc Heinz Begeleiding & regie: Margt Ros Eindregie: Wil van der Meer


SEIZOEN 2007 - 2008

Anne In Concert Op reis met de Gouden Boekjes Ghoema Dolores De Gesluierde Monologen Sterk, zwart en zonder suiker IS.MAN WORST Knielen op een bed violen Altijd over Liefde Natuurlijke Selectie Wie dan allemaal... A Comps! Blessed Tango Fire Tap Kids VERBRUID


CONTACT
ZEEBURGERDIJK 84
1094 AG AMSTERDAM
020 - 42 11 221
INFO@BOSTHEATERPRODUCTIES.NLVOOR DE PERS
VOOR THEATERS
BOS BUSINESS
ANBI INFORMATIEWEBSHOP
ARCHIEF
REPETITIERUIMTE
PRIVACYVERKLARING