SEIZOEN 2021 - 2022

ROB & EMIEL

VAN HOUDINI TOT COPPERFIELD


Een onvergetelijk theateravontuur op het hoogste niveau!

Het publiek beleeft een unieke mix van magie, illusie en zelfs experimenten met andermans gedachten, geïnspireerd door de grootmeesters van de magie. Rob en Emiel gaan in deze schijnbaar onmogelijke show terug naar hun roots.

Van Houdini tot Copperfield is een waanzinnige show vol wonderlijke gebeurtenissen. Kunnen ze écht gedachten lezen? Zweeft die persoon écht? Ervaar het gevoel van het onmogelijke in het kwadraat. Wat niet kan, gebeurt hier. Van vingervlugheid tot echte mindfucks: het komt allemaal voorbij.

Rob en Emiel zijn huidig en 14-voudig Nederlands kampioen Goochelen. Zij werden benoemd tot de beste mentalisten ter wereld. Zij mogen ons land opnieuw vertegenwoordigen tijdens het WK Magic 2022 in Canada.

Bezoek de website van Rob & Emiel

Video's


Foto's

Quotes

De illusies, goochelacts en mindfucks zijn van topniveau, strak en vakkundig uitgevoerd. Echter in combinatie met de cabareteske manier van humor, stijgen de acts ver boven het topniveau uit.
★★★★
Theaterparadijs
  

Rob en Emiel behoren met hun manier van optreden terecht bij de top van de Nederlandse illusionisten/goochelaars.
★★★★
Theaterparadijs
  

Het is een unieke mix van magie, illusie en zelfs experimenten met andermans gedachten, geïnspireerd door de grootmeesters van de magie.
★★★★
I love theater
  

‘Van Houdini tot Copperfield’ is een waanzinnige show vol wonderlijke gebeurtenissen.
★★★★
I love theater
  


Social Media


Credits

Met: Rob en Emiel
Regie: Rob en Emiel
Techniek: Guido Hagen


SEIZOEN 2021 - 2022

Welkom bij mijn zielige jeugd In Theorie Vlees, vis, wal en schip Canvas Niet wat je denkt MOERSTAAL De Speld Theater de podcast Festen Henk Poort en de Helden Extase in concert Allemaal of niemand NIET MIEPEN! De waanzinnige boomhut van 52 verdiepingen Marja's Dooie Sterren Parade Alles in de Hens Nederpop All Stars en Loïs Lane En nu dan? Liefde, dood & Bob Ross Van Houdini tot Copperfield Volkstuin Complex Mindgym on tour De Kampvuursessies Jungleprinter


CONTACT
ZEEBURGERDIJK 84
1094 AG AMSTERDAM
020 - 42 11 221
INFO@BOSTHEATERPRODUCTIES.NLVOOR DE PERS
VOOR THEATERS
BOS BUSINESS
ANBI INFORMATIEWEBSHOP
ARCHIEF
REPETITIERUIMTE
PRIVACYVERKLARING