SEIZOEN 2021 - 2022

AAF BRANDT CORSTIUS

WELKOM BIJ MIJN ZIELIGE JEUGD


Toen Aaf Brandt Corstius zes jaar was, stierf haar moeder, gaf haar vader haar hondje weg en verhuisde het gezin op stel en sprong naar Amerika.

Daar begon het zielige deel van haar jeugd, waar ze u welkom bij heet.

Loop de trap af naar de kelder van haar ouderlijk huis en bekijk de dia’s die Aaf uit de verhuisdozen haalt. Kijk jarentachtig-tv met haar, en zie de beroemde wezen en halfwezen die haar inspireerden – van Annie tot de kinderen Von Trapp tot E.T. (Oké, E.T. is een buitenaards wezen en geen wees, maar hij voelt zich wel heel ontheemd.) Is een zielige jeugd een goudmijn voor een schrijver? Of was Aaf toch liever altijd in dat grote, krakende huis in Overveen gebleven, met een lieve, mooie moeder die kookte, feesten gaf, moeiteloos dertig engelenpakjes naaide voor het kersttoneel en haar kinderen elke avond in zachte pyjama’s van Petit Bateau stak?
Foto's

Quotes

Ze maakt cabaretesk theater of theatraal cabaret, en dat doet ze goed.
★★★★
de Volkskrant
  

Aaf Brandt Corstius geeft in Welkom bij mijn zielige jeugd een intiem inkijkje in een levend trauma.
★★★★
de Volkskrant
  

Ondanks de thematiek is de toon consequent licht: dat is een grote kwaliteit.
Theaterkrant
  

Brandt Corstius kan bogen op een zeer innemende podiumpresentatie, ze is iemand die niet grappig doet maar grappig is ondanks zichzelf.
Theaterkrant
  

Soloshow Aaf Brandt Corstius charmeert.
NRC
  

Dat Brandt Corstius een begenadigd verteller is, is allang bekend. (..) Maar met Welkom bij mijn zielige jeugd bewijst ze dat ze ook op de bhne haar mannetje staat.
NRC
  


Social Media


Credits

Tekst en spel: Aaf Brandt Corstius
Regie: Kiki Jaski
SEIZOEN 2021 - 2022

Welkom bij mijn zielige jeugd In Theorie Vlees, vis, wal en schip Canvas Niet wat je denkt MOERSTAAL De Speld Theater de podcast Festen Henk Poort en de Helden Extase in concert Allemaal of niemand NIET MIEPEN! De waanzinnige boomhut van 52 verdiepingen Marja's Dooie Sterren Parade Alles in de Hens Nederpop All Stars en Los Lane En nu dan? Liefde, dood & Bob Ross Van Houdini tot Copperfield Volkstuin Complex Mindgym on tour De Kampvuursessies Jungleprinter


CONTACT
ZEEBURGERDIJK 84
1094 AG AMSTERDAM
020 - 42 11 221
INFO@BOSTHEATERPRODUCTIES.NLVOOR DE PERS
VOOR THEATERS
BOS BUSINESS
ANBI INFORMATIEWEBSHOP
ARCHIEF
REPETITIERUIMTE
PRIVACYVERKLARING