MARJA VAN KATENDRECHT


Marja van Katendrecht is een echte Rotterdamse en al jaren beroemd in haar stad. Marja heeft hobby’s en een hart dat openstaat voor andere mensen. Dat heeft ervoor gezorgd dat ze een aantal jaren geleden gevraagd is als Burgemeesteres van Camping Rotterdam. Daar is het niet bij gebleven, want is inmiddels is Marja uitgeroepen tot Nederlandse Ambassadrice van Rotterdam. Ze probeert mensen met elkaar te verbinden en ze zo nu en dan eens op een andere manier naar elkaar te laten kijken.

Marja heeft in 2008 de persoonlijkheidsprijs Camaretten binnengesleept. Dit zei de jury over Marja: `Als je met zoveel liefde over leed kunt praten, dan heel je niet alleen je eigen wonden, maar troost je ook de toeschouwer. Een lach tijdens een traan, en een traan tijdens de lach. We zoeken het zo vaak, maar vinden het zelden, maar wel bij Marja dus.

LOSSE OPTREDENS

Op deze pagina vermelden we optredens van Marja die buiten haar tour vallen, maar waar wel kaarten voor gekocht kunnen worden. Per optreden verschilt de invulling: soms is het een deeloptreden in een avondvullende voorstelling, maar soms is het ook een voorstelling die ze volledig zelf voor haar rekening neemt. Check de site van het optreden voor meer informatie.

Bezoek de website van Marja van Katendrecht

SPEELLIJST

Er zijn op dit moment geen optredens van Marja van Katendrecht bekend.Social Media


SPEELLIJST

Er zijn op dit moment geen optredens van Marja van Katendrecht bekend.


CONTACT
ZEEBURGERDIJK 84
1094 AG AMSTERDAM
020 - 42 11 221
INFO@BOSTHEATERPRODUCTIES.NLVOOR DE PERS
VOOR THEATERS
BOS BUSINESS
ANBI INFORMATIEWEBSHOP
ARCHIEF
REPETITIERUIMTE
PRIVACYVERKLARING