BEPERKT HOUDBAAR


Cabaretiers Stefan Hendrikx, Andries Tunru en muzikant Joep Hullegie zijn samen Beperkt Houdbaar. Met hilarische sketches, acrobatische hoogstandjes en volledig op dat moment bedachte musicalnummers, waarbij ze doen Stefan en Andries waar ze steengoed in zijn: improviseren! Het duo werd niet voor niets in 2018 én 2019 Nederlands Kampioen Improvisatietheater.

Stefan Hendrikx studeerde af aan de Koningstheateracademie in Den Bosch én aan de toneelschool in Arnhem. Stefan improviseert er sindsdien op flink los als cabaretier en speelde theatervoorstellingen bij STIP producties, het ITS Festival, De Warme Winkel en Theater WEI i.s.m. Theater Gnaffel. Ook Andries studeerde af aan de Koningstheateracademie en won al verschillende cabaretprijzen. Wat te denken van de persoonlijkheidsprijs bij Cameretten, de publieksprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival en de jury- én publieksprijs op het Amsterdams Studenten Cabaret Festival. En als laatste; de muzikale ondersteuning van Joep Hullegie. Joep studeerde aan het Brabants Conservatorium te Tilburg. Hij speelt bij vele theatergezelschappen en is bovenal een veelgevraagd begeleider voor improvisatietheater.

LOSSE OPTREDENS

Op deze pagina vermelden we optredens van Beperkt Houdbaar die buiten hun tour vallen, maar waar wel kaarten voor gekocht kunnen worden. Per optreden verschilt de invulling: soms is het een deeloptreden in een avondvullende voorstelling, maar soms is het ook een voorstelling die ze volledig zelf voor hun rekening nemen. Check de site van het optreden voor meer informatie.

Bezoek de website van Beperkt Houdbaar

SPEELLIJST

19-8-2020  19:30 uur KOOP KAARTEN
Theater aan de Parade,  DEN BOSCH


19-8-2020  21:00 uur KOOP KAARTEN
Theater aan de Parade,  DEN BOSCHWijzigingen voorbehoudenSocial Media


SPEELLIJST

19-8-2020  19:30 uur KOOP KAARTEN
Theater aan de Parade,  DEN BOSCH

19-8-2020  21:00 uur KOOP KAARTEN
Theater aan de Parade,  DEN BOSCH


Wijzigingen voorbehouden


CONTACT
ZEEBURGERDIJK 84
1094 AG AMSTERDAM
020 - 42 11 221
INFO@BOSTHEATERPRODUCTIES.NLVOOR DE PERS
VOOR THEATERS
BOS BUSINESS
ANBI INFORMATIEWEBSHOP
ARCHIEF
REPETITIERUIMTE
PRIVACYVERKLARING