SEIZOEN 2020 - 2021

NEDERPOP ALL STARS

UNPLUGGEDOVER DE VOORSTELLING

Krakersrellen, walkmans, bezuinigingen, yuppen, werkloosheid en ‘de bom’; dat waren de jaren tachtig en negentig in Nederland. Maar ook: De Dijk, Het Goede Doel, Doe Maar en Toontje Lager. Deze en vele andere bands bouwden in die jaren aan een onverwoestbaar fundament voor de Nederpop.

De Nederpop All Stars voeren je al een aantal seizoenen mee naar de roots van de Nederpop. Deze keer in een intieme en akoestische setting. Vijf door de wol geverfde muzikanten die hun sporen in de Nederpop ruimschoots hebben verdiend gaan nu unplugged! Stefan de Kogel, Sander van Herk, Luc de Bruin, Robert Kramers en Erik de Nood stonden zelf aan de wieg van vele Nederpop klassiekers en zijn samen goed voor bijna tien Top 2000-noteringen. Geniet van een avondje onvervalste nostalgie in intieme setting.

Bezoek de website van Nederpop All StarsSocial Media


Credits

Zang: Stefan de Kogel (Soldaat van Oranje / Jersey Boys)
Akoestische Drums / Cajon: Luc de Bruin (Alderliefste)
Gitaar: Sander van Herk (Het Goede Doel)
Akoestische Bas: Robert Kramers (Alderliefste)
Toetsen: Erik de Nood (o.a. Flamin' Stars en Postman)
SEIZOEN 2020 - 2021

Welkom bij mijn zielige jeugd In Theorie Vlees, vis, wal en schip De Première Niet wat je denkt MOERSTAAL DE VERLEIDERS: pandepaniek Marja's Spetterende Bingo Show Allemaal of niemand De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen Unplugged Zelfs je naam is mooi De Meestervoorspeller In concert


CONTACT
ZEEBURGERDIJK 84
1094 AG AMSTERDAM
020 - 42 11 221
INFO@BOSTHEATERPRODUCTIES.NLVOOR DE PERS
VOOR THEATERS
BOS BUSINESS
ANBI INFORMATIEWEBSHOP
ARCHIEF
REPETITIERUIMTE
PRIVACYVERKLARING