DE VERLEIDERS: PANDEPANIEK


Het onvermijdelijke vervolg op Door de bank genomen

LET OP: DE TOURNEE VAN PANDEPANIEK WORDT ÉÉN JAAR OPGESCHOVEN. DE NIEUWE TOURNEE STAAT GEPLAND VAN JANUARI T/M JUNI 2022. DE SPEELLIJST WORDT OP EEN LATER MOMENT BEKEND GEMAAKT.

Heb je kaartjes voor Pandepaniek en ben je benieuwd wat er met jouw kaartje gebeurt? Je hebt bericht van het theater gekregen of krijgt dat binnenkort. Wat er met je kaartje gebeurt, verschilt per theater. Het kan zijn dat je kaartje automatisch wordt omgeboekt naar de voorstelling van volgend jaar. Het kan ook dat het theater jouw kaartje voor dit jaar annuleert en je een bericht stuurt als de kaartverkoop weer start.


LUISTER DE PODCAST

In DE VERLEIDERS - de podcast spreken theatermakers en 'Verleiders van het eerste uur' Tom de Ket en George van Houts met uiteenlopende gasten over de thema’s uit Pandepaniek: het geldstelsel, inkomensongelijkheid, belastingontduiking en de moraal van de rijkste 0,01% ter wereld.

Luister via Spotify
Luister via Apple Podcast
Kijk en luister via YouTube

OVER DE VOORSTELLING

Pandepaniek is een dystopische absurdistische komedie over risico, veiligheid, gehoorzaamheid, sancties, surveillance, solidariteit en hoe de 0,01 % rijken daar gebruik van maken. De thema’s van DE VERLEIDERS zoals de zorg, het geldstelsel, de democratie en privacy zijn door de huidige coronacrisis nog urgenter geworden. Wie profiteert er van deze paniek? Banken en beursgenoteerde bedrijven worden weer gered met belasting geld, er worden miljarden aan noodleningen verstrekt met vers bijgedrukt geld, de torenhoge schuldenberg wordt nog hoger.

Hoeveel reuring Door de bank genomen ook heeft veroorzaakt, er is fundamenteel NIETS veranderd aan ons monetaire systeem. Ons geldstelsel is bijzonder fragiel, kan het deze crisis aan? Verwacht van DE VERLEIDERS (George van Houts, Tom de Ket, Victor Löw, Hein van der Heijden en Tibor Lukács) geen troosttheater. Pandepaniek is een vlijmscherpe analyse over de moraal aan de top van het bedrijfsleven en onze financiële hygiëne. Maar zoals altijd: met humor. Harde, zwarte en soms doorbijtende humor.Bezoek de website van DE VERLEIDERS: pandepaniek

SPEELLIJST

Deze speellijst wordt binnenkort bekend gemaakt

Video's


Foto's


Social Media


Credits

Producent: Bos Theaterproducties
Regie: Aat Ceelen
Met: George van Houts, Tom de Ket, Victor Löw, Hein van der Heijden en Tibor Lukács
Decorontwerp: Michiel Voet
Lichtontwerp: Uri Rapaport
Kostuumontwerp: Maya Schröder

Deze voorstelling is mede tot stand gekomen met steun van het Kickstart Cultuurfonds.
www.kickstartcultuurfonds.nl
Logo Kickstart Cultuur


SPEELLIJST

Deze speellijst wordt binnenkort bekend gemaakt

CONTACT
ZEEBURGERDIJK 84
1094 AG AMSTERDAM
020 - 42 11 221
INFO@BOSTHEATERPRODUCTIES.NLVOOR DE PERS
VOOR THEATERS
BOS BUSINESS
ANBI INFORMATIEWEBSHOP
ARCHIEF
REPETITIERUIMTE
PRIVACYVERKLARING