SEIZOEN 2006 - 2007

Voices from Heaven

SOWETO GOSPEL CHOIR

VOICES FROM HEAVEN


Rechtstreeks uit Zuid-Afrika: de mooiste gospels van de wereld!

Speelperiode: 28 september t/m 29 oktober 2006
Première: 28 september 2006, Zaantheater Zaandam


Bent u ook zo benieuwd naar het favoriete koor van Nelson Mandela? Kom dan kijken en luisteren naar het Soweto Gospel Choir! Dit sprankelende koor – vorig jaar nog te zien in een uitverkocht Theater Carré – brengt traditionele en populaire gospels, begeleid door een dynamische band. Oerritmes, opzwepende harmonieën, a capella: het Soweto Gospel Choir draagt een krachtige spirituele boodschap uit en verspreidt deze rijke culturele traditie door het bezingen van the spirit of South Africa. Het is zinderend, het is inspirerend, het is hartverwarmend.

Zo'n dertig enthousiaste talenten van de vele kerken en gemeenschappen in het Zuid-Afrikaanse Soweto traden een paar jaar geleden op met Anastacia, Queen, Peter Gabriel en Annie Lennox tijdens het Mandela Aids Fundraising concert in Kaapstad. MTV zond dit bijzondere optreden wereldwijd uit. Sindsdien ontvangt het koor avond na avond staande ovaties in uitverkochte theaters.

Bezoek de website van Soweto Gospel Choir


Foto's

Quotes

Vooral de traditionele Zuid Afrikaanse gospelsongs...klinken zo ruig en zo echt uit het hart ...Dit is zingen alsof je leven er van af hangt, dansen alsof de duivel je op de hielen zit en trommelen alsof het voortbestaan van een volk er van af hangt.
Noord Hollands Dagblad
30 september 2006

Of ze nu traditioneel zingen of een moderne hiphopvariant uitvoeren, het Soweto Gospel Choir weet de boodschap van muziek, plezier en devotie vol overtuiging te verkopen.
Noord Holland Dagblad
30 september 2006SEIZOEN 2006 - 2007

Het Goede Lichaam Varkensvrouw De Gesluierde Monologen Ali Baba de musical Kauwgom Kamikaze Heksen Juliana Altijd over liefde Monty Python's Flying Circus Natuurlijke Selectie Voices from Heaven Tap Kids


CONTACT
ZEEBURGERDIJK 84
1094 AG AMSTERDAM
020 - 42 11 221
INFO@BOSTHEATERPRODUCTIES.NLVOOR DE PERS
VOOR THEATERS
BOS BUSINESS
ANBI INFORMATIEWEBSHOP
ARCHIEF
REPETITIERUIMTE
PRIVACYVERKLARING