SEIZOEN -

Hehobros on tour

HEHOBROS ON TOUR


Let op: Wegens gezondheidsklachten heeft Kevin Hassing moeten besluiten per direct te stoppen met de tournee. Willem Voogd zal hem vervangen in de tour. Bezoekers ontvangen hierover persoonlijk bericht van het theater.

Na het grote succes van hun internetserie gaan de Hehobros het theater in! Pepijn Schoneveld (Feuten, Toren C en z’n cabaretshows), en Kevin Hassing (GTST, CMC en The Normal Heart) zijn twee beste vrienden van in de dertig.

De een hetero, de ander homo. Kevin is de rustige, wijze en enigszins cynische homo en Pepijn de hysterische, angstige en wispelturige hetero. Samen bespreken ze alles. En dan bedoelen we: alles. Van de verschillen en overeenkomsten in hun relaties, tot de intiemste details van hun seksleven. Zo vertelt Pepijn, tegen zijn zin in, hoe een vagina precies werkt, en moet Kevin uitleggen waarom homo’s niet mannetje of vrouwtje willen worden genoemd. Ook hun werk, bekendheid, irritante vrienden en ander groot en klein leed komt uitgebreid aan bod. Deze gesprekken leveren meedogenloze grappen, knallende ruzies en openhartige ontboezemingen op.

De voorstelling bestaat uit sketches, liedjes, acts, (als het aan Kevin ligt) een dansje en (als het aan Pepijn ligt) een flinke dosis publieksparticipatie.

De mannen stellen de problemen van hun generatie genadeloos aan de kaak. Hierin zullen ze zichzelf en elkaar niet sparen.Bezoek de website van Hehobros on tour

SPEELLIJST

De tournee van Hehobros on tour is afgelopen.

Video's


Foto's


Social Media


Credits

Coaching: Michiel de Regt
Eindregie: Hanneke Braam
Lichtontwerp: Emiel Rietvelt
Techniek: Jan Jongeneel en Jonathan Hutter
Liedtekst: Peter van Rooijen
Fotografie: Casper Koster
Concept / vormgeving poster en flyer: Daan Colijn
Met dank aan: Grindr, Tinder, Happn, Merlot, Citalopram,
Oxazepam, Venlafaxine, Prep, Mirtazipine, Duloxitine,
GGZ Ingeest, en al onze exen (jij niet Robin).

SPEELLIJST

De tournee van Hehobros on tour is afgelopen.


CONTACT
ZEEBURGERDIJK 84
1094 AG AMSTERDAM
020 - 42 11 221
INFO@BOSTHEATERPRODUCTIES.NLVOOR DE PERS
VOOR THEATERS
BOS BUSINESS
ANBI INFORMATIEWEBSHOP
ARCHIEF
REPETITIERUIMTE
PRIVACYVERKLARING