Liefde, dood en zwaartekracht

PETER VAN ROOIJEN

LIEFDE, DOOD EN ZWAARTEKRACHTDe tournee van deze voorstelling is afgelopen. Vanwege de corona-pandemie zijn de voorstellingen vanaf 12 maart geannuleerd. Momenteel wordt onderzocht of en wanneer die voorstellingen ingehaald kunnen worden.

Heb je een ticket gekocht voor een van deze voorstellingen? Bezoek de website van het desbetreffende theater voor meer informatie. Het theater heeft contact met je opgenomen of neemt nog contact met je op over je ticket. In verband met de uitzonderlijke situatie kan het even duren voor je iets hoort. We willen je vragen niet zelf (telefonisch) contact op te nemen met het theater. Mocht je de culturele sector willen helpen, dan willen we je vragen om nu nog niet je geld terug te vragen. We verwijzen je graag door naar het nieuwsbericht over 'Bewaar je ticket, geniet later'.


Een grappig, ontroerend en enkele keer ziek theaterconcert

Dit eerste liedjesprogramma van Peter van Rooijen en zijn band werd laaiend enthousiast ontvangen door pers en publiek. Daarom gaat hij dit seizoen nogmaals met deze parel de theaters in.

De Volkskrant rekent Peter tot de getalenteerdste liedjesschrijvers van zijn generatie. Met Nederlandstalige teksten - recht voor z’n raap en toch poëtisch - bezingt hij de liefde, de dood en de middelbare school. De band vult de nummers perfect aan, met een volle, knallende popsound of juist klein en breekbaar. Heerlijk divers en spannend, een feest van een liedjesprogramma.

Over Peter van Rooijen
Peter van Rooijen is onmisbaar lid van Circus Treurdier (Treurteevee, VPRO). Hij is vaste kracht bij singer/songwriter-collectief Het Nieuwe Lied en maakt sinds 2018 deel uit van het cabaret bij Spijkers met Koppen.

“Een betoverend theaterconcert” ***** - Volkskrant
“Liefde, dood en zwaartekracht bevat een indrukwekkende hoeveelheid sterke liedjes.” **** - NRC
“(…) waarom zou je in vredesnaam duizenden kilometers reizen als waarschijnlijk in de buurt Peter van Rooijen met zijn geweldige band speelt, waar je voor een paar tientjes puur geluk kunt vinden.” (Keuze van de criticus) – Theaterkrant

Bezoek de website van Peter van Rooijen

Foto's

Video

Allemaal Diamant


Quotes

Liefde, dood en zwaartekracht bevat een indrukwekkende hoeveelheid sterke liedjes.

tekst en muziek perfect in balans

ontroert
NRC ★★★★
  

veelzijdige, grappige, tot nadenken dwingende, swingende programma

Waarom zou je in vredesnaam duizenden kilometers reizen als waarschijnlijk in de buurt Peter van Rooijen met zijn geweldige band speelt, waar je voor een paar tientjes puur geluk kunt vinden.
Theaterkrant
  

Een betoverend theaterconcert

De nummers zijn heerlijk divers en de voorstelling is spannend
de Volkskrant ★★★★★
  


Credits

Eindregie: Dick Hauser
Tekst/muziek: Peter van Rooijen
Muzikanten: o.a. Anne Punt, Yordi Petit en Jan Teertstra
Licht en geluid: Eelke Slooten

geen speellijst bekend.

CONTACT
ZEEBURGERDIJK 84
1094 AG AMSTERDAM
020 - 42 11 221
INFO@BOSTHEATERPRODUCTIES.NLVOOR DE PERS
VOOR THEATERS
BOS BUSINESS
ANBI INFORMATIEWEBSHOP
ARCHIEF
REPETITIERUIMTE
PRIVACYVERKLARING