SEIZOEN 2018 - 2019

Ik ben mijn lied

HENK POORT

IK BEN MIJN LIED


Wegens succes keert Henk Poort ook dit seizoen terug naar het theater met zijn soloprogramma Ik ben mijn lied. Henk Poort is bij de een bekend als musicalacteur, bij de ander als operazanger. Eén ding staat vast: weinigen in de wereld maken de overstap van musicalsong naar opera-aria met zo’n gemak. In Ik ben mijn lied zingt hij nummers uit zijn omvangrijke repertoire, waarbij klassiekers uit musicals als Anatevka, Les Miserables en The Phantom of the Opera de revue passeren. Minder bekend is dat Henk Poort ook een boeiend verhalenverteller is. Hij kruipt in de huid van kleurrijke personen uit zijn verleden, vertelt van het leven in de Jordaan (waar de opera’s luidkeels werden meegezongen), laat ons kennismaken met de Jordaanse ‘omes’ die ongevraagd hun levenslessen aanboden en gunt het publiek een kijkje achter de schermen van de wereld van de musical en de opera. Ga zitten en geniet van zijn levenslied!

Bezoek de website van Henk Poort


Foto's

Quotes

Authentieke voorstelling | Een stap buiten zijn comfortzone, maar wel een heel geslaagde | Vakmanschap en passie | De Jordaan mag, nog altijd, trots op hem zijn
Theaterkrant ★★★★
  

Henk is een boeiend verhalenverteller | Het publiek doet enthousiast mee | voortreffelijk gezongen
Musicalworld
  

'Bij ons in de Jordaan' en 'Geef mij maar Amsterdam' worden (...) luidkeels meegezongen | De uitvoering van 'Breng hem thuis' (Les Mis) is om kippenvel van te krijgen | Henk Poort is een vakman!
Musicalvibes
  


Social Media


Credits

Met: Henk Poort
Tekst: Koen van Dijk
Regie: Bart Oomen
Piano: Ed Boekee


SEIZOEN 2018 - 2019

As. Alone@Home Alleen pinguins zijn zwart-wit Brainwash Beperkt Houdbaar Celia! Casablanca DOOR DE VERLEIDERS: #niksteverbergen De minister van enthousiasme Freedom Guilty Pleasures - powered by Powervrouwen Happily ever after In concert Ik ben mijn lied Kuikens van beton Kom PloTT Kalief van Nederland Liefde, dood en zwaartekracht Minis Plus Marvellous Magie Nederpop All Stars 2 Ram Stante Pede Stil de tijd Single Camping Vlees, vis, wal en schip Want laten we wel wezen Wat nou oud?


CONTACT
ZEEBURGERDIJK 84
1094 AG AMSTERDAM
020 - 42 11 221
INFO@BOSTHEATERPRODUCTIES.NLVOOR DE PERS
VOOR THEATERS
BOS BUSINESS
ANBI INFORMATIEWEBSHOP
ARCHIEF
REPETITIERUIMTE
PRIVACYVERKLARING