SEIZOEN 2017 - 2018

Vlees, vis, wal en schip

ANDRIES TUNRU

VLEES, VIS, WAL EN SCHIP


Andries vult de ruimte met zijn spel en je hoofd met zijn verhalen. Venijnig charmant, vreemd analytisch en met verbazend veel vaart. Denkt, draaft en doet. Maar wat als de broodnodige rust niet komt?

Andries studeerde in 2015 als cabaretier af aan de Koningstheateracademie met zijn avondvullende programma Vlees, vis, wal en schip. De jury over deze voorstelling: "Zeer sterke verteller, veel fantasie, goeie grappen: wat komt er de komende jaren een fantastische cabaretier bij op de Nederlandse podia". En dat bleek: hij won in 2016 de publieksprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival, de jury- én publieksprijs op het het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en in 2017 de persoonlijkheidsprijs bij Cameretten.

Naast cabaretier is Andries columnist voor Radio 1 en improvisatieacteur bij improgroepen Flunknarf en Beperkt Houdbaar. Bovendien schrijft hij zijn bio's in de derde persoon zodat het lijkt alsof hij daar een mannetje voor heeft.

Bezoek de website van Andries Tunru

Video'sSocial MediaSEIZOEN 2017 - 2018

Selma Ann Louis The Play That Goes Wrong DE VERLEIDERS: stem kwijt DE VERLEIDERS: het festival Patrias Nieuwe familie Hendrik Groen - Pogingen iets van het leven te maken SOUTH AFRICAN ROAD TRIP - Celebrating Life Vele hemels boven de zevende Echte Liefde Brief aan mijn dochter As the world Tsjechov De Reuzenperzik OOIT Kom Plot Ik ben mijn lied #HELD Nederpop All Stars Alle 30 NUHR In concert Magie Alleen pinguins zijn zwart-wit Vlees, vis, wal en schip


CONTACT
ZEEBURGERDIJK 84
1094 AG AMSTERDAM
020 - 42 11 221
INFO@BOSTHEATERPRODUCTIES.NLVOOR DE PERS
VOOR THEATERS
BOS BUSINESS
ANBI INFORMATIEWEBSHOP
ARCHIEF
REPETITIERUIMTE
PRIVACYVERKLARING