SEIZOEN 2017 - 2018

Echte Liefde

LE ROUX & D'ANJOU

ECHTE LIEFDE


Nieuw fabuleus cabaretduo

Met: Lieneke Le Roux en Mylène d’Anjou

Lieneke Le Roux en Mylène d’Anjou, gelauwerd in toneel en cabaret, brengen samen een absurdistische en muzikale theatervoorstelling. Een hilarische avond, schaamteloos geïnspireerd op hun knettergekke leven. Twee wereldwijven in een gloednieuwe cabaretkomedie. De eindregie is in handen van Marije Gubbels, freelance regisseur en schrijver van tragi-komisch (muziek)theater voor jong en oud. (o.a. voor Sonnevanck, tgBloodyMary en Bos Theaterproducties)

Actrice Lieneke Le Roux kennen we o.a. van de films Broos (Gouden Kalf) en Brozer, de tv-series B.A.B.S., Ik ook van jou en theaterproducties als Powervrouwen, Zadelpijn en ander damesleed, De ontdekking van de hemel en Pippi Langkous (Musical Award). Cabaretière Mylène d’Anjou maakte verschillende soloprogramma’s, stond op het toneel met Powervrouwen, Grease, MAMMA MIA! en Ciske de Rat en is verder o.a. bekend van de tv-serie Komt een man bij de dokter.

Terwijl de wereld om hen heen in een razend tempo verandert, doen de dames er alles aan om dat tempo bij te benen en liggen ze op ramkoers met de Cloud, de jeugd en hun sociale leven. Op hartverscheurende en humoristische wijze zien we hun verwoede pogingen op zoek naar zingeving en liefde. Met de moed der wanhoop en met tomeloze energie wordt er sans gène gezongen, gedanst, gevochten, getroost en liefgehad. Een feest van herkenning voor alle vrouwen (en hun mannen)!

Video's


Foto's


Credits

Eindregie: Marije Gubbels
Tekst: Lieneke Le Roux en Mylène d’Anjou
Met: Lieneke Le Roux en Mylène d’Anjou
Decor- en kostuumontwerp:  Sanne Oostervink
Muziekarrangementen: Wim Veenhof 
Liedteksten: Lieneke Le Roux, Mylène d'Anjou en Max Roijé 
Choreografie: Daan Wijnands 
Met dank aan: Dennis van Galen, Wil van der Meer en Bodil de la Parra


SEIZOEN 2017 - 2018

Selma Ann Louis The Play That Goes Wrong DE VERLEIDERS: stem kwijt DE VERLEIDERS: het festival Patrias Nieuwe familie Hendrik Groen - Pogingen iets van het leven te maken SOUTH AFRICAN ROAD TRIP - Celebrating Life Vele hemels boven de zevende Echte Liefde Brief aan mijn dochter As the world Tsjechov De Reuzenperzik OOIT Kom Plot Ik ben mijn lied #HELD Nederpop All Stars Alle 30 NUHR In concert Magie Alleen pinguins zijn zwart-wit Vlees, vis, wal en schip


CONTACT
ZEEBURGERDIJK 84
1094 AG AMSTERDAM
020 - 42 11 221
INFO@BOSTHEATERPRODUCTIES.NLVOOR DE PERS
VOOR THEATERS
BOS BUSINESS
ANBI INFORMATIEWEBSHOP
ARCHIEF
REPETITIERUIMTE
PRIVACYVERKLARING