De Reuzenperzik

DE REUZENPERZIK


Alle Knorren, bamdoedels en wormstaltige kneuten verzamelen!

Roald Dahl’s klassieker De Reuzenperzik is voor het eerst te zien in de Nederlandse theaters! Een muzikale en avontuurlijke familievoorstelling (7+), ontroerend en grappig, fantasierijk en spannend. Een ode aan de verbeelding voor jong en oud. Alles wat je wil, dat kan je, als je er maar in gelooft.

In De Reuzenperzik groeit de jonge en eenzame James, nadat zijn ouders zijn verslonden door een ontsnapte neushoorn, op bij zijn twee gemene tantes. Als hij van een vreemd oud mannetje een zakje magische groene krokodillentongen krijgt, verandert zijn leven radicaal. Hij komt terecht in een reuzenperzik en ontmoet daar allerlei levensgrote insecten, Zoals een knorrig Lieveheersbeest, een ijdele Duizendpoot en een stille, maar o zo belangrijke Zijderups. Met hen gaat James op reis in de reuzenperzik. Langs akkers en velden, over zee en door de lucht. Maar waar gaat de reis naartoe? En wat doen die haaien, meeuwen en Wolkenmannen op hun avontuur? Een verhaal over het overwinnen van je angst voor het onbekende en het kiezen voor jezelf. En hoe dat kan leiden tot vriendschappen voor het leven.

Roald Dahl is met hart en ziel ambassadeur van het miskende kind in ons allemaal. Mis deze voorstelling naar het boek van “de beste kinderboekenschrijver van de wereld” (VPRO-gids) niet. Alle Knorren, bamdoedels en wormstaltige kneuten verzamelen!

Bezoek de website van De Reuzenperzik

TrailerFoto's

Open grote versie Open grote versie

Video

TeaserCredits

Regie en bewerking: Madeleine Matzer
Muziek: Helge Slikker
Spel: Marijn Klaver, Stijn Westenend, Margo Verhoeven, Jasper Boeke/Niels Gooijer
Trailer: Saskia van der Linden
Tekst: Roald Dahl
Decorontwerp: Sanne Danz
Kostuumontwerp: Ilse Vermeulen
Lichtontwerp: Catharina Scholten
Illustratie: Quentin Blake


CONTACT
ZEEBURGERDIJK 84
1094 AG AMSTERDAM
020 - 42 11 221
INFO@BOSTHEATERPRODUCTIES.NLVOOR DE PERS
VOOR THEATERS
BOS BUSINESS
ANBI INFORMATIEWEBSHOP
ARCHIEF
REPETITIERUIMTE
PRIVACYVERKLARING