SEIZOEN 2006 - 2007

Kamikaze

VAN HOUTS EN DE KET EN KERSTING

KAMIKAZE


Je te pletter lachen!

Speelperiode: 30 september 2006 t/m 28 april 2007
Première: 23 oktober 2006
De Kleine Komedie, Amsterdam

Maakten Van Houts en De Ket ons tot op heden deelgenoot van hun vlijmscherpe observaties over de waanzin van de Nederlander, in deze voorstelling wordt ons een blik gegund in hun eigen zieke geest. Het stel bestaat dit seizoen op de kop af tien jaar en ter bekroning van hun succesvolle theaterhuwelijk, hebben Van Houts & De Ket toegegeven aan een stil verlangen. Zij presenteren u hun nieuwe aanwinst, een fenomenaal talent, een muzikaal virtuoos, helemaal uit België: Manou Kersting. Hij is bij een klein publiek bekend van zijn razendknappe vertolking van Dolf Brouwers in de voorstelling Dolf Brouwers, Ben ik dat?

Gedrieën spotten de mannen met de goede smaak en de zwaartekracht. Op grote hoogte spelen zij met vuur en slingeren zij elkaar van alles toe. De heren halen werkelijk absurde toeren uit zonder veiligheidslijn of zelfs maar een vangnet. Ze laten elkaar alle hoeken van het firmament zien, ze lezen gedachten, verliezen hun hoofd, springen van de hak op de tak en beuken erop los.

tekst en spel: George van Houts, Tom de Ket, Manou Kersting
regie: Michael Helmerhorst
decor- en lichtontwerp: Mike van de Lagemaat
techniek: Peter Huntelaar, Miko van Zalingen, Tom Hannessen
fotografie en grafisch ontwerp: Bart HaenselBezoek de website van Van Houts en De Ket en Kersting

Video's


Foto's

Quotes

In een mooi vormgegeven voorstelling nemen Van Houts & De Ket en Kersting naast het cabaret ook de Nederlandse vergadercultuur en de pretenties van de theaterwereld op de hak. In de heerlijke voorstelling zit het engagement verstopt in de bijzinnen.
De Volkskrant (over Kamikaze op De Parade)
21 augustus 2006


Credits

tekst en spel: George van Houts, Tom de Ket, Manou Kersting regie: Michael Helmerhorst decor- en lichtontwerp: Mike van de Lagemaat techniek: Peter Huntelaar, Miko van Zalingen, Tom Hannessen fotografie en grafisch ontwerp: Bart Haensel


SEIZOEN 2006 - 2007

Het Goede Lichaam Varkensvrouw De Gesluierde Monologen Ali Baba de musical Kauwgom Kamikaze Heksen Juliana Altijd over liefde Monty Python's Flying Circus Natuurlijke Selectie Voices from Heaven Tap Kids


CONTACT
ZEEBURGERDIJK 84
1094 AG AMSTERDAM
020 - 42 11 221
INFO@BOSTHEATERPRODUCTIES.NLVOOR DE PERS
VOOR THEATERS
BOS BUSINESS
ANBI INFORMATIEWEBSHOP
ARCHIEF
REPETITIERUIMTE
PRIVACYVERKLARING