SEIZOEN 2015 - 2016

In concert

YENTL EN DE BOER

IN CONCERT


Hét nieuwe muzikale cabaretduo van Nederland selecteert hun allermooiste, grappigste en meest ontroerende liedjes, speciaal voor deze gelegenheid vergezeld door hun lievelingsmuzikanten.

Yentl Schieman en Christine de Boer wonnen in 2013 de jury- en publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival en brachten een jaar later hun veelgeprezen debuutalbum De Plaat uit. In 2015 ontvingen de dames voor hun nummer Ik heb een man gekend de prestigieuze Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied. Wat volgde was een uitverkocht theaterprogramma De snoepwinkel is gesloten,  een vaste bijdrage aan de tv-programma's Opium en RTL Late Night en een nominatie voor de Neerlands Hoop 2016. Laat je verrassen door dit bijzonder fantasievolle en muzikale duo!

Op 19 november 2016 verschijnt hun nieuwe album: M'n snoep: Live in Het Concertgebouw

Bezoek de website van Yentl en de BoerSocial Media


Credits

Zang & tekst: Yentl Schieman en Christine de Boer
Piano: Benny van der Bijl
Gitaar: Laurens Joensen, Rob Veugelaers
Bas: Pierre Dunker
Drum/ Percussie: Jasper Goedman
Productieleider: Annelies Hendrikse


(wijzigingen voorbehouden)
SEIZOEN 2015 - 2016

Chez BROOD DE VERLEIDERS: door de bank (serieus) genomen AMANDLA! MANDELA de musical Advocaat van de duivel Soul Brothers Ventoux Chakra's & Chardonnay Oeroeg We want more! #aanstormend Draai het eens om Gaat het nog door? Een sprong in de tijd Van horen zeggen Cruijff en Pipo De Tweede van Zeben Nergens veilig In concert De snoepwinkel is gesloten Eeuwig vlees TAART Hoe mooi alles Ik kom terug


CONTACT
ZEEBURGERDIJK 84
1094 AG AMSTERDAM
020 - 42 11 221
INFO@BOSTHEATERPRODUCTIES.NLVOOR DE PERS
VOOR THEATERS
BOS BUSINESS
ANBI INFORMATIEWEBSHOP
ARCHIEF
REPETITIERUIMTE
PRIVACYVERKLARING