TAART

JOEP ONDERDELINDEN

TAART


Zin in een feestje? Kom dan naar TAART! Joep is 50, dat schreeuwt om een lied, een ABC-tje en een diavoorstelling. Zou je denken…

Joep Onderdelinden staat bekend om zijn hilarische, beeldende manier vertellen en wordt zelfs vergeleken met Toon Hermans. In TAART, een komische, muzikale solovoorstelling, overdondert Joep je dus met (oude en nieuwe) hilarische verhalen. Via zijn leven in de grote stad, zijn tuinhuis met vergeten Ruigpootuilen, zijn gestaag groeiende ouderdomskwalen, zijn ontmoetingen met mensonvriendelijke Schotse Hooglanders en zijn stedentrips, gaat hij op zoek naar het antwoord op de vraag: ‘Is 50 wel de kers op mijn taart?’ Wat de uitkomst ook moge zijn, gelachen wordt er in ieder geval!

Joep maakte eerder 5 solovoorstellingen en was o.a. te zien in de feel good klucht Boer wil betere vrouw. Hij werd meerdere malen door pers en publiek geroemd om zijn mimiek, zijn typetjes en zijn ontwapenende verhalen. Ook is hij bekend van zijn rol als Postbode Siemen in de VPRO-serie Zaai.

Bezoek de website van Joep Onderdelinden


Credits

Tekst en spel: Joep Onderdelinden
Muziek: Ray van Santen
Met dank aan: Remko van Wely, Arno Bremers, Eelco Vellema


CONTACT
ZEEBURGERDIJK 84
1094 AG AMSTERDAM
020 - 42 11 221
INFO@BOSTHEATERPRODUCTIES.NLVOOR DE PERS
VOOR THEATERS
BOS BUSINESS
ANBI INFORMATIEWEBSHOP
ARCHIEF
REPETITIERUIMTE
PRIVACYVERKLARING