SEIZOEN 2016 - 2017

Cruijff & Pipo

VIGGO WAAS

CRUIJFF & PIPO


Cruijff & Pipo: je wil de één zijn, maar je wordt de ander. Ai. Het leven van Viggo Waas in een notendop. De cabaretier (o.a. bekend van NUHR) heeft daarom een theaterprogramma gemaakt over werkelijkheid, fantasie en heldendom en hoe dat door elkaar loopt. Mensen worden soms namelijk gedwongen om een held te zijn. Terwijl anderen het willen zijn, maar het ze niet lukt. Viggo wel. Zijn heldendom komt in Cruijff & Pipo volledig tot wasdom.

Een cabaretvoorstelling waarin we Viggo van zijn meest persoonlijke kant zien. En waarin Mick Jagger, Vladimir Poetin, Johan Cruijff en zijn vader een belangrijke bijrol spelen. Maar de absolute held van de avond natuurlijk Viggo is, bijgestaan door gitaarheld Wouter Planteijdt.

Bezoek de website van Viggo Waas

Video's


Foto's


Social Media


Credits

Tekst en spel: Viggo Waas
Muziek: Wouter Planteijdt
Regie: Frank Lammers


SEIZOEN 2016 - 2017

Kom Plot TAART Eeuwig Vlees Bonnie & Clyde #HELD Brainwash Draai het eens om Nieuw Geld One Night of Queen Gaat het nog door? Powervrouwen Van horen zeggen Pilp Fuction SOUTH AFRICAN ROAD TRIP - Celebrating Life Faith Slippers DE VERLEIDERS: door de bank genomen DE VERLEIDERS: slikken en stikken Cruijff & Pipo Watskeburt?! - de musical De snoepwinkel is gesloten


CONTACT
ZEEBURGERDIJK 84
1094 AG AMSTERDAM
020 - 42 11 221
INFO@BOSTHEATERPRODUCTIES.NLVOOR DE PERS
VOOR THEATERS
BOS BUSINESS
ANBI INFORMATIEWEBSHOP
ARCHIEF
REPETITIERUIMTE
PRIVACYVERKLARING